FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 1-1

Cornel Dinu, ironii acide: „Nu poți să faci nimic cu el, dacă nu are și cureaua lată”

Noul look al lui George Pușcaș / foto: GSP
Noul look al lui George Pușcaș / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 18:57 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 19:39

Chiar dacă Edi Iordănescu l-a utilizat doar 30 de minute, George Pușcaș a fost una dintre principalele ținte ale oamenilor de fotbal după remiza cu Israel din preliminarii, 1-1. Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, n-a făcut excepție și l-a ironizat pe vârful celor de la Genoa.

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1). 

Ratarea imensă din finalul partidei de aseară a fost „scânteia” care a declanșat un întreg curent anti-Pușcaș în fotbalul românesc. În stilul inconfundabil, Cornel Dinu a analizat prestația lui George Pușcaș, ironizând noul look afro al atacantului de 27 de ani.

Pușcaș e slab și în Football Manager
EDITORIAL
Pușcaș e slab și în Football Manager

Cornel Dinu: „L-au băgat pe Pușcaș cu codițele de Ileana Cosânzeana, ca în basm”

„A fost o chestie de chiromanție (n.r. procedeu de prezicere a viitorului pe baza interpretării liniilor din palmă) pentru el. A fost introdus ca să joace și să salvăm toată situația, deși el nu joacă absolut nimic la Genoa de atâta timp. L-au băgat cu codițele de Ileana Cosânzeana ca în basm, să facă o minune

A avut, într-adevăr, posibilitatea să facă o minune pe final, când a avut ocazia aceea. De fapt, singura noastră ocazie este în minutul 78, cea a lui Pușcaș. Îi vine mingea pe colțul de 6 metri și trage peste poartă.

Nu poți să faci nimic cu el dacă nu are și cureaua lată. Eventual, să-l aduci în fața porții și poate să nimerească vreo minge pe acolo”, a spus Cornel Dinu, conform Fanatik.

Presa din Israel nu ne-a menajat: „Fotbal de modă veche”

Presa din Israel ne-a făcut praf după meci: „Am fost superiori pe tot parcursul jocului în fața unui adversar care a jucat fotbal din alte vremuri”. 

„Așa se joacă fotbal! Vom ajunge la EURO. A fost pentru prima dată după mulți ani când naționala Israelului a avut inițiațiva la un meci în deplasare. A atacat și a dominat. Echipa a jucat așa cum trebuie să o facă mereu, cu inițiativă și fără teamă. Israelul este a doua cea mai bună echipă din grupă și ne-am dat seama că este peste principalul adversar la calificare", scrie One.

„A fost un punct luminos. Echipa lui Alon Hazan a fost mai bună pe tot parcursul jocului în fața unui adversar care s-a bucurat de susținerea a peste 40.000 de spectatori, dar a avut dificultăți în a găsi răspunsuri pentru jocul Israelului. România a jucat un fotbal de modă veche.

Naționala noastră a atacat și a meritat să câștige, a fost superioară adversarului. Acest rezultat o dezavantajează. Problema a fost în partea cealaltă a terenului. În minutul 24, portarul Omri Glazer a scăpat o minge, care, probabil, i-a știrbit încrederea. După trei minute s-a produs o altă greșeală, care a dus la golul românilor", au notat jurnaliștii de la Sports Walla.

+14 FOTO

VIDEO Concluziile lui Nicolae Stanciu după remiza cu Israel: „După cum a arătat repriza a doua, nu meritam să câștigăm”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Prima reacție din partea FRF după huiduielile fanilor: „Lumea nu vine la stadion să vadă tango”

Moldovan desființează naționala lui Iordănescu: „Ne-au omorât, ne-au călcat în picioare! Înnebunesc! Să se desființeze fotbalul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gbiolan
gbiolan  •  11 Septembrie 2023, 18:01

Nu Ileana Cosânzeana.E după aspectul codițelor și părului împletit vorba de un reptilian din Războiul stelelor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Septembrie 2023, 23:18
Postat de gimiskutze pe 10 Septembrie 2023, 19:53

M-am saturat de acest atotstiutor Dinu. Nu are pic de bun simt! Nu te legi de numele si infatisarea nimaniu. Leaga-te.de faptul ca a ratat, ca nu sta bine in teren, etc. Acest Dinu se da mare si tot timpul se ia de numele.si ibfatisarea altora...total gresit!

Nu se leagă de înfățișarea lui, ci de preocupările lui pentru a-și modifica înfățișarea. Pe lângă faptul ca e un fotbalist jalnic, mai e si superficial ca o cocotă. Merită să râzi de astfel de indivizi. E drept că degenerațiile actuale nu au cum înțelege asta...

deal1
deal1  •  10 Septembrie 2023, 20:41

nea Cornel te iei de om aiurea. nu e vina lui ca e la nationala, un antrenor/selectioner primitiv nu putea sa cheme sub comanda sa decat oameni de aceeasi teapa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează