FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Cornel Dinu: "Maftei e modest! Mai bun decît el şi Săpunaru e în continuare Contra!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Fostul selecţioner al reprezentativei, Cornel Dinu, a spus la Contraatac, pe GSP TV, că Vasile Maftei nu este o soluţie fericită pentru postul de fundaş dreapta şi lansează ipoteza revenirii lui Cosmin Contra la lotul reprezentativ.

"Răzvan este un băiat inteligent, eu nu i-am cerut niciodată demisia. Sînt adeptul ideii ca el să continue, dar trebuie să facă nişte corecţii logice. Are o vină, însă trebuie să-şi construiască lipsa de posturi.

Maftei nu e calul meu de bătaie, e un jucător modest pe care orice echipă îşi construieşte ofensivă. Amintiţi-vă de meciul cu Franţa, a sesizat şi presa franceză slăbiciunea lui la meciul direct.

Săpunaru e o variantă, dar mai bun decît ambii e Cosmin Contra! Încă ceva: mai degrabă îl iei pe Goian de la Dinamo decît pe cel de la Palermo, care nu mai joacă de ceva timp şi mai sînt unele lucruri la care trebuie să lucrăm", a spus Cornel Dinu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  21 Mai 2010, 13:01
Postat de pe 05 Martie 2010, 16:48

Maftei si Sapunaru sunt modesti, dar Contra nu este o solutie ... doar pentru ca a plecat de la Dinamo in fotbalu mare. Mizez pe revenirea lui Dananae si pe cresterea unui fundas de mare talent, Sergiu Homei. Tot pe acolo este si Luchin.

Bai taranilor CORNEL DINU a fost cel mai mare jucator al tari,vorbiti voi de el GOGOSARILOR.FC DINAMO

pillgrim
pillgrim  •  05 Martie 2010, 17:57

Tu ce ai facut la nationala mai Dinule?Ai lu-at un 5-2?Mai bine ai tacea ca m-am lamurit si de tine cand ai spus ca Moti de fapt a fost el faultat de Costea la meciul cu Craiova.HA,HA,HA.Marele filozof si fost fotbalist.Cum de nu ti-a fost rusine sa rostesti o asemenea ineptie?

 •  05 Martie 2010, 17:56

de ce nu face la dinamo echipa sa mearga in liga campionilor daca e asa bun dinu ca de vreo cativa ani e ciuca batailor prin europa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează