FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Dinu nu iartă nimic! "Dragoș Grigore joacă într-un campionat de cămile!" » Doi fotbaliști care n-ar fi trebuit să lipsească de la lot

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 22:51

Cornel Dinu este de părere că "doar un miracol" îi poate ajuta pe tricolori să obțină trei puncte contra Poloniei și îl ironizează pe căpitanul naționalei, Dragoș Grigore.

"Nu e o echipă, e o combinație între cedarea Basarabiei și întoarcerea armelor. Cred că doar un miracol ne poate ajuta să obținem un rezultat pozitiv. Dacă jucăm de 10 ori cu ei, la ora actuală, cred că ne bat de 8 ori, facem un egal și câștigăm o dată.

Dacă Dragoș Grigore, care joacă undeva într-un campionat de cămile, a ajuns căpitanul echipei naționale, am mari rezerve. E imposibil ca Grigore, care e un jucător modest, alături de Chiricheș, amândoi lenți, să blocheze zidul polonezilor", a spus Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Acesta nu a ratat ocazia de a-l taxa pe selecționerul Christoph Daum pentru faptul că i-a lăsat în afara lotului pe Bogdan Vătăjelu și Gabi Tamaș.

"Acest torționar al fotbalului care e pus la conducerea Federației Române a spus că ar mai colabora 10 ani cu Daum. Rămâne un bun antrenor de club, cum a fost în Bundesliga, dar selecționer e altceva.

Tamaș nu trebuia să lipsească din această distribuție, indiferent de ce se mai discută despre el. Ar trebui judecat după ce face pe teren. Am văzut că merge pe la meciuri și asta e de apreciat, dar mulți vin, puțini pricep. Vătăjelu e cel mai bun fundaș stânga din țară și ar fi trebuit să se joace cu el", a completat Dinu.

  • România - Polonia este vineri, de la 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.Ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
ray51
ray51  •  11 Noiembrie 2016, 13:06

S-o credeti matale d-le Dinu ca Romania a cedat Basarabia. Nici in 1812, nici in 1940. Istoria trebuie aprofundata si nu citita de pe Wikipedia.

delus
delus  •  11 Noiembrie 2016, 11:35

Domnul Dinu este dinamovist, am tot respectul pentru acest om spune tot timpul lucrurulor pe nume nu le ascunde dupa cires.Toata stima profesore dar din pacate multi vad si asculta putini pricep.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Noiembrie 2016, 11:33
Postat de jalabert pe 11 Noiembrie 2016, 10:05

cultura lui? baiete vorbeste gura fara tine. a facut si el decupaje din istorie si se dadea mare istoric. multi stiu putini pricep. e ca si cum eu ti-as zice ca epidotul e verde si tu te-ai da mare geolog si ai spune cu nonsalanta prosteasca a lui dinu la orice chiatra mai verzuie ca ie epidot.

De acord. Dinu impresioneaza cu a sa cultura doar pe cei care nu au, la randul lor, una proprie. Mie mi-a displacut intotdeauna, chit ca-i dinamovist vechi. Un fanfaron care a beneficiat de ingaduinta unor cheflii de a-l accepta la masa lor( Fanus Neagu sau Baiesu) si care se crede acum spiritual. Arogant, suficient, rautacios, fitilist, cu o mare contributie la dezagregarea fotbalului romanesc de dupa '89, in calitate de ministru al sportului. De ani de zile ia banuti frumusei de la Dinamo fara sa dea nimic la schimb, dimpotriva. Lui Daum nu i se poate reprosa decat neconvocarea lui Vatajelu si insistenta cu petarda de Filip. Atat. Oricum, "frumosul" Dinu si-a varsat de la bun inceput veninul asupra lui Daum, facand comentarii la adresa figurii acestuia ca ultimul Dorel de pe schela. Marii vinovati sunt gagaitii care-i culeg perlele din gura salivand de admiratie!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează