FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Cornel Dinu, după România - Andorra: „Cel mai interesant joc din istoria naționalei”

În tribune au luat loc doar copii sub 14 ani, aproximativ 20.000 la număr, plus însoțitorii acestora // foto: Raed Krishan, GSP +39   FOTO
În tribune au luat loc doar copii sub 14 ani, aproximativ 20.000 la număr, plus însoțitorii acestora // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 16:46 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 17:39

Cornel Dinu (75 de ani) a opinat, după România - Andorra 4-0, că acesta a fost „cel mai interesant joc din istoria naționalei”, având în vedere că în tribune au luat loc doar copii sub 14 ani, aproximativ 20.000 la număr.

Cu porțile închise ca urmare a scandărilor de la meciul cu Kosovo din septembrie, România a beneficiat doar de sprijinul copiilor sub 14 ani la duelul de duminică cu Andorra.

În total, în tribunele Arenei Naționale au fost prezenți 21.723 de oameni, copii împreună cu însoțitorii lor, iar conexiunea dintre aceștia și națională l-a marcat profund pe Cornel Dinu. 

Basarab Panduru a avut o dilemă după România - Andorra. Ianis Hagi a venit cu explicațiile: „Am decis pe teren”
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Basarab Panduru a avut o dilemă după România - Andorra. Ianis Hagi a venit cu explicațiile: „Am decis pe teren”

Cornel Dinu, despre România - Andorra: „Cel mai interesant joc din istoria naționalei”

„A fost o seară magnifică. Din punctul meu de vedere - poate o să te surprindă -, dar a fost cel mai interesant joc din istoria naționalei.

Un mare dram de speranță, prin atașament și patriotism, l-au dat cei 22.000 de copii care au fost pe stadion și au încurajat echipa națională de o manieră nu numai decentă, dar cu un atașament patriotic care nouă ne-a lipsit.

Pe mine m-a emoționat de maniera în care să spun că a fost unul din cele mai interesante jocuri ale echipei naționale”, a comentat Cornel Dinu la Fanatik.

Cornel Dinu: „Comportamentul copiilor mi-a dat o speranță fantastică”

„Prezența acestor tineri și comportamentul lor au fost extraordinare. Ceea ce denotă că gena poporului este încă curată. (...)

A fost foarte bună ideea să aducă copii, iar comportamentul lor mi-a dat o speranță fantastică că acest popor nu este încă pierdut cu modernismul acesta care ne atacă sub forme distructive.

Mi-au făcut o bucurie extraordinară. Vocile acelea curate, sufletele acelea curate au fost o binefacere pentru ceea ce înseamnă reflecția de a se întoarce la binele comportamental național care ne-a caracterizat”, a completat „Procurorul”.

VIDEO cu momentul în care copiii au aprins lanternele în România - Andorra

Citește și:

Mesajul FRF pentru copiii prezenți pe Arena Națională, la meciul cu Andorra: „Au arătat că uneori pot fi un exemplu pentru adulți”

Edi Iordănescu, reacție după acuzațiile dinspre FCSB: „Nu mă joc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  16 Octombrie 2023, 20:06

Respect celor uniți sub tricolor

mariussumerian
mariussumerian  •  16 Octombrie 2023, 18:42

Respect, Mister!

Crysss
Crysss  •  16 Octombrie 2023, 18:31

Acești copii sunt fii și fiicele suporterilor naționalei... Ceea ce părinții lor au plătit nu a fost decât un adevăr pe care statul român l a recunoscut prin faptul că nu a recunoscut independența celor din Kosovo...Rușine UEFA , rușine FRF pentru că nu au înțeles acel comportament.... Adevărata vină o au cei ce conduc ,atât această țară cât și fotbalul nostru.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează