FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

EXCLUSIV VIDEO&FOTO Imaginile care se repetă în fiecare deplasare a „naționalei” » Președintele unei echipe din Superligă e nelipsit din delegație

Articol de , - Publicat joi, 12 octombrie 2023 11:09 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 12:07

Pe stadionul lui Ujpest din Budapesta, la Belarus - România vor asista doar 70 de oameni, în afara jurnaliștilor. Câte 35 de pentru fiecare țară. Din delegația României face parte și Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, nelipsit din deplasările primei reprezentative.

  • Belarus - România are loc azi, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Cornel Șfaițer a precizat că își plătește din banii lui deplasările alături de „tricolori”. Invitat de curând la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, conducătorul de la Poli Iași a dezvăluit că e una dintre plăcerile sale să meargă în străinătate la meciurile echipei naționale, dar și la alte partide internaționale.

Cornel Șfaițer: „Cel mai tare i-am iubit pe dinamoviști”

- Domnule Şfaiţer, de unde pasiunea pentru fotbal?
- E o poveste lungă. De mic copil mi-a plăcut fenomenul, nefiind un talent, am jucat doar la copii. Din '76 am mers frecvent pe stadioane. Aveam un unchi care m-a luat la primele jocuri la Liga 3, la Botoșani. Apoi mergeam singur, dar înainte treceam pe la cofetărie pentru o prăjitură sau o înghețată.

- Erați atât de pasionat?
- Am fost la foarte multe meciuri, apoi, intrând la liceu, am venit mult prin București. Pentru toate derby-urile Steaua-Dinamo. Am fost dinamovist pentru că am prins perioada aia cu supervalori! Dinu, Dumitrache, Sătmăreanu, Dudu Georgescu, care era un golgheter de temut.

- Cine a fost idolul dumneavoastră?
- Am avut mulți și n-aș vrea să deranjez. Cel mai tare i-am iubit pe dinamoviști. Dumitrache, Dinu și Dudu Georgescu. Mi-aduc aminte foarte bine perioada cu Mircea Lucescu.

+4 FOTO

- Aveți vreun meci memorabil în minte?
- Finala dintre Steaua și Dinamo cu 60.000 de spectatori, când a dat Custov gol cu dreptul și Lăcătuș a deschis scorul. La fel, meciul cu Hamburg sau cu Dinamo Minsk.

- Dar băteați țara pentru un meci la București?
- Nu riscam să pierd meciurile, pentru că unele nu erau transmise pe TVR. Aflam cu 24 de ore înainte. De exemplu, în '88 am un meci de neuitat. Aveam 23 de ani, eram la Botoșani și am venit la București. Dinamo - Steaua, 2 decembrie, 0-0. Am ajuns cu două ore înainte, era o ninsoare... Atunci s-au închis drumurile la Botoșani.

Având în vedere condițiile speciale în care se dispută partida Belarus - România, exceptând jucătorii, staff-ul și staff-ul adițional, Federația Română de Fotbal va mai beneficia de 35 de acreditări la meciul care se va desfășura joi seară. Acestea vor fi folosite de managementul FRF și reprezentanți ai sponsorilor, care din punct de vedere contractual au acest beneficiu
- răspuns primit de GSP din partea Departamentului de comunicare al FRF

VIDEO: „Nu ne-a fost teamă de nimeni din grupă și încă nu ne este. Gestionez un grup inteligent, există chimie totală”

Citește și:

Imagini de-a dreptul șocante » Viermii și ciorile au adus gazonul care va găzdui Belarus - România într-o stare deplorabilă
BELARUS - ROMÂNIA
Imagini de-a dreptul șocante » Viermii și ciorile au adus gazonul care va găzdui Belarus - România într-o stare deplorabilă
Edi Iordănescu a vorbit despre amânarea meciului Israel - Elveția: „Îmi doresc să fie liniște și pace în lume, dar vreau să se respecte și principiul egalității”
BELARUS - ROMÂNIA
Edi Iordănescu a vorbit despre amânarea meciului Israel - Elveția: „Îmi doresc să fie liniște și pace în lume, dar vreau să se respecte și principiul egalității”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tororosso
tororosso  •  12 Octombrie 2023, 18:45

Șfaițer ? merge peste tot că sare cu ”Cașcavalul Șfaițer ” . 22+- de jucători și 40 de Șfaițeri . Highlife tovarăși că doar sunt bani pentru excursioniști .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează