FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

EXCLUSIV Dacă nu se amână, „barajul” Islanda-România se joacă fără spectatori! Ce au hotărât azi islandezii

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 14:33

ISLANDA - ROMÂNIA. În cazul în care UEFA va decide marți disputarea partidei Islanda - România, meciul din 26 martie se va juca în mod sigur fără spectatori. 

Federația Română de Fotbal a oferit informații despre modul în care fanii „tricolori” care și-au achiziționat bilete își pot recupera banii. 

  • Până marți, 17 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un email de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete;
  • În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa [email protected].
  • Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa[email protected].Apoi, începând cu data de 20 martie, se va restitui contravaloarea biletelor (fără taxele de procesare sau cele de transfer bancar, conform condițiile de vânzare alebilete.frf.ro și bilete.ro)în contul completat în formularul de retur.
  • Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.
  • Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail [email protected].

Islanda - România, fără spectatori

Ministrul Sănătății din Islanda a luat hotărârea în cursul zilei de azi, decizia venind ca urmare a pandemiei de coronavirus care a blocat activitățile sportive de pe întreg mapamondul. La fel cum se întâmplă și în România, Islanda a adoptat o măsură drastică: de luni, timp de patru săptămâni, nu vor mai fi permise adunări publice cu mai mult de 100 de persoane. 

Barajul de la Reykjavík ar fi trebuit să fie sold-out. Se vânduseră toate biletele, chiar dacă temperaturile din îndepărtatul stat nordic au fost până acum unele extrem de ostile. În perioada următoare, se vor căuta soluții pentru returnarea banilor pentru biletele achiziționate. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda ar trebui să se joace pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari RomaniaEuro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

500 de fani ai „tricolorilor” urmau să asiste la Islanda - România

Decizia are impact și în România: peste 500 de fani ai națonalei lui Mirel Rădoi își anunțaseră prezența la meciul din 26 martie. Printre ei, și ultrașii care au provocat suspendări și amenzi usturătoare naționalei în ultimii ani. 

Tot azi, la Federația din Islanda va avea loc o ședință de urgență, în care se va lua în calcul închiderea tuturor competițiilor interne. Campionatul urma să înceapă pe 22 aprilie.

În prezent, Islanda se confruntă cu 117 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Niciun deces și nicio vindecare nu au fost înregistrate până acum. Islandezii sunt pe locul 29 în lume la numărul de cazuri înregistrate, la egalitate cu Cehia și Grecia.

Vezi și: 

VIDEO Dr. Miruna Stănescu: „Primul pas spre vindecarea depresiei e recunoașterea problemei”

ISLANDA - ROMÂNIA // FOTO Culmea fotbalului: terenul arată bine la Reykjavik, dar meciul e blocat de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
liviuemil
liviuemil  •  13 Martie 2020, 15:53

Stire de trei rinduri si apoi aceiasi placa cu:daca ne calificam, bla, bla, bla. Chiar nu va-ti saturat sa repetati la nesfirsit acelasi lucru?

ccristian0
ccristian0  •  13 Martie 2020, 15:11

Nu inteleg, atata timp cat avem o multime de jucatori in carantina in Italia si nu numai, de ce Federatia Romana de Fotbal nu cere amanarea partidei?! Nu este un moft sau altceva este o realitate ceea ce se intampla peste tot in lume si noi stam ca fraierii si asteptam sa vedem ce ne impun altii. Chiar suntem ultimii tantalai din fotbalul european?!

valyomanid4
valyomanid4  •  13 Martie 2020, 14:55

Exclusiv...???:))))Alte publicatii si televiziuni au anuntat mult mai inainte aceasta situatie...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează