FOTBAL  »  NATIONALA  »  

CORONAVIRUS. Mirel Rădoi va avea golgeterul pregătit pentru barajul cu Islanda » George Pușcaș: „Alerg fără să intru în contact cu nimeni”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 17:38

George Pușcaș (23 de ani), atacantul lui Reading, a fost prins de coronavirus în Anglia. Internaționalul român afirmă că se poate pregăti în continuare în condiții optime și transmite un apel la calm și echilibru. 

„Am grijă de igiena personală, mă spăl foarte des pe mâini. Am grijă să nu intru în contact cu nimeni, iar din casă mai ies doar dacă am neapărat nevoie să cumpăr ceva, iar când o fac, păstrez distanța de alți oameni.

Cele mai importante mesaje în această perioadă sunt cele transmise de autorități. Așa că îi rog din suflet să țină cont de ele! Nu e vorba doar de noi, e vorba și de toți cei apropiați nouă. Stați în casă, români, ca să putem ieși afară în siguranță cât mai curând!”, a declarat George Pușcaș prin intermediul FRF.

Pușcaș, apt pentru Islanda - România

Barajul dintre Islanda și România a fost mutat pe 4 iunie. George Pușcaș, jucător de bază pentru Mirel Rădoi, e sigur că va fi pregătit din punct de vedere fizic la acel moment. 

„Locuiesc într-o zonă liniștită, neaglomerată, și voi putea ieși să alerg fără să fiu nevoit să intru în contact cu cineva. În plus, exercițiile pe care le-aș fi făcut în sala de fitness le voi adapta astfel încât să le pot face în casă. Mai este și dieta, dar eu oricum aveam un stil de viață sănătos și nu trebuie să îmi impun ceva anume în această perioadă”, a explicat Pușcaș pentru site-ul Federației. 

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre modul în care coronavirusul afectează fotbalul mondial:

CORONAVIRUS. Gică Hagi prevede dezastrul în fotbal: „De asta a amânat UEFA Campionatul European. Toate cluburile își vor reduce bugetul cu 50%”

Scenariul unui virusolog german demontează toată strategia de pe continent: „Sunt convins că abia atunci vom putea începe meciurile”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gido
gido  •  20 Martie 2020, 20:03

alearga george , alearga... dar sa mai faci si pauze, ca pana la toamna mai e...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close