FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Cosmin Contra a câștigat vestiarul încă de la primul meci la națională! Keșeru și Hoban după victoria cu Kazahstan: "Ne-a insuflat din determinarea sa! Viitorul sună bine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 00:01

Claudiu Keșeru e bucuros că a revenit la națională și a reușit să înscrie în victoria cu Kazahstan, scor 3-1. Se bucură că el și colegii săi au reușit să-i facă debutul fericit selecționerului Cosmin Contra. 

"E un debut cu dreptul pentru domnul Contra, ne bucurăm. Mă simt extraordinar, mă bucur că am revenit la lot. Cred că domnul Contra ne-a insuflat determinarea sa. Până la urmă a contat mult că am jucat cu inima.

Am urmărit declarațiile lui Daum, nu-mi fac plăcere. E părerea lui, asta e. Ne pare rău că nu a contat această victorie, dar e normal ca noi să ne facem treaba", a zis Claudiu Keșeru pentru TVR 1.

"Chiar a fost entuziasmant debutul lui Cosmin. Merita această atmosferă. Un antrenor nou vine cu ceva nou întotdeauna și asta s-a văzut și pe teren. Viitorul sună bine"
Ovidiu Hoban, mijlocaș România

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  06 Octombrie 2017, 09:51

Iorgulescu+Briketa trag fotbalul romanesc in mocirla. Cu arbitrajele scandaloase. De vine este desigur...Burleanu!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  06 Octombrie 2017, 07:28

VIITORUL LUI HAGI VIITORUL NATIONALEI VA SUNA BINE DOAR FARA VOICHIN BURLEANU CA ASAI AN TENIS

Vezi toate comentariile (2)
Comentează