FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA 0-2

Cosmin Contra: "Am rămas plăcut surprins de Măţel"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 18:04

Cosmin Contra, fostul internaţional român, a vorbit la GSP TV despre victoria României cu Luxemburg, scor 2-0.

"Costin Lazăr a făcut un meci bun, Tănase pe alocuri, Torje a marcat ambele goluri, Tătăruşanu a scos tot ce a fost. Am rămas plăcut surprins de Alexandru Măţel. A avut multă personalitate la debut, a pus mingea jos, a driblat, a ajuns de multe ori în careu. Mă bucur că vin jucători de bandă din spate pentru că în Europa se găsesc cu greu fundaşi laterali buni. Păcat că Torje a luat acel galben, nu cred că e plăcut să dai două goluri şi apoi să ratezi meciul cu Franţa", a spus Cosmin Contra la GSP TV.

...despre meciul cu Franţa: "Trebuie să ne autodepăşim din toate punctele de vedere. Franţa, ca valoare, este mult peste noi, dar cred că jucătorii noştri pot învinge. Trebuie să aibă curaj şi să creadă că pot învinge. Va fi un stadion arhiplin, o atmosferă extraordinară. Nu va fi uşor pentru debutanţi, dar cînd vor intra pe teren vor uita de vacarm"

Meciul dintre România şi Franţa va avea loc marţi, de la ora 21:30, pe TVR 1, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (3)
adi-das
adi-das  •  03 Septembrie 2011, 23:47

pai cu luxemburg frate? si eu faceam fata.

costinescohov
costinescohov  •  03 Septembrie 2011, 23:17

contra tu vb.tu nu esti nici la degetul mic al lui sapunaru.daca nu stii cristi aluat cu porto 5 trofee intr un an.e cel mai titrat jucator in ultimul timp,este titular meci de meci,e om de baza la porto,vb.despre el marii antrenori ai planetei,este unul din cei mai buni fundasi dreapta din europa,in ultimele 2 etape a facut furori in portugalia,a fost declarat de 2 ori omul etapei,a obtinut un 11 m si a inscris,are doar 27 ani si se bat marile echipe din europa sa l achizitioneze,are clauza de reziliere de 25 mil euro,ce drak tot vb.prostii te roade invidia rautaciosule,l ai tinut pe bara cit ai avut influienta desi nu ma jucai nimic de 5 ani,cind sapunaru e mai bun ca tine de 6 ani,inghit

ockiu
ockiu  •  03 Septembrie 2011, 18:28

fara indoiala ca a jucat bine pentru un debutant - dar sa nu uitam totusi cu cine am jucat. viitorul suna bine pentru matel - evident daca-si vede de treaba.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează