FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Cosmin Contra îi cere unui stranier să își schimbe clubul: "Mi-aş dori să fie sigur că poate să joace la acea echipă"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 17:55

Selecționerul Cosmin Contra îi sugerează lui Cristi Ganea, fundașul de 26 de ani de la Athletic Bilbao, un transfer la o echipă unde să prindă mai multe minute. 

"E bine ca jucătorii să plece dacă nu joacă. Dacă vine vreo echipă să ia un jucător tânăr din România eu mi-aş dori să fie sigur că poate să joace la acea echipă.

Că nu va merge acolo şi va păţi ce a păţit Ganea de exemplu când s-a dus la Bilbao şi era în concurenţă cu Balenziaga, l-au vândut pe Kepa 80 de milioane, au avut bani şi au plătit 27 de milioane pe Yuri  şi l-au luat de la PSG.

El nu a mai avut nici o şansă pentru că se bătea şi cu Yuri care Yuri era titular din cauza banilor care s-au plătit pentru el şi că este un jucător bun şi vine de la PSG şi Balenziaga care e de 10 ani acolo şi a devenit a treia opţiune şi fără şanse să mai joace", a declarat Contra pentru TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Situație ciudată pentru un jucător de la FCSB! Teja îl "retrogradează" când intrase în atenția lui Contra

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2019, 14:53

Ce meci a facut Muresan de la CFR.Si or mai fi si altii. Care joaca intr-una si bine.La noi. Nu ne scapam de Chiriches ,Stanciu si de Chipciu niciodata.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2019, 13:54

N-ar fi mai la indemana Camora ? Joaca excelent de ani buni ,isi poate oricand lua cetatenia , fara nici o "" naturalizare"",iar cei tineri sa nu mai fie vanduti doar pentru bani.II dai sfaturi.Usor de zis.Daca Tatarusanu pleaca rezerva la Liverpool s-a zis cu el. Ai avut dreptate cand l-ai indrumat pe Tucudean catre CFR.

628144200873467
Cornelia Visan  •  02 Ianuarie 2019, 08:13

Adevărul ca "marele" căpitan al naționalei chiri-cash joaca de câțiva ani constant pe la toate cluburile pe unde lustruiește băncile de rezerva! Are mai multe jocuri la națională în 3 ani sa zicem, decât la echipele de club. Și e și căpitan... Vai fotbalul nostru...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close