FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Costin Ștucan își respectă pariul după calificarea României la EURO 2024: „M-am apucat să caut. Ce să facem?”

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 10:57

După calificarea României la EURO 2024, după 2-1 cu Israel, Costin Ștucan a vorbit despre pariul pe care l-a făcut cu privire la șansele „tricolorilor” de calificare la turneul final. 

Jurnalistul Gazetei Sporturilor a făcut un pariu în direct. A promis că-și va vopsi părul roșu, dacă „tricolorii” merg în Germania.

După meciul cu Israel, Costin Ștucan a vorbit la GSP LIVE despre pariul său, declarând că urmează să-și respecte cuvântul. 

România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Israel - România 1-2
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Costin Ștucan își respectă pariul: se vopsește roșu după calificarea României la EURO 2024 

„Caut vopsea roșie, m-am apucat să caut. Ce să facem? Dacă m-a luat gura pe dinainte... Acum plătim. Va fi roșu turbat. M-am aruncat total. Aia e. Ce să facem? Căutam

Nu știu (n.r. - dacă luni va apărea vopsit). Să vedem dacă găsesc. Dacă nu luni, atunci marți. Trebuie să respectăm pariul. Am zis că echipa asta nu joacă nimic. Cred că am zis asta după meciul cu Israel. Ne-a dominat rău de tot. Nu am jucat nimic, nimic. Mă bucur... Nu mă bucur pentru părul meu, dar mă bucur pentru națională. Nu am văzut de mult timp un joc atât de bun”, a spus Costin Ștucan. 

Ulterior, jurnalistul GSP l-a lăudat pe selecționerul Edi Iordănescu. 

„Edi Iordănescu a fost foarte criticat, dar pe bună dreptate uneori. Și eu l-am criticat. Dar acum trebuie să ridică mâna și să spunem «Nu am avut dreptate. Omul ăsta chiar a făcut o performanță». 

Acum am văzut o națională care pare că joacă ceva, deși de multe ori a părut că nu avem automatisme și care nu joacă nimic. Acum am văzut o echipă legată și asta nu-i trebuie luată lui Iordănescu. 

Acum trebuie lăudat. Merită toate aprecierile după calificarea asta. A fost pragmatic și realist. Iar în seara asta, deși toată lumea spuneau să stăm jos și să ne apărăm, el a jucat mult mai curajos. Și a fost o seară care dă speranțe. Echipa națională are un prezent. Nu știu dacă viitor, dar prezent da”, a mai declarat acesta. 

VIDEO Urmărește aici întreaga emisiune GSP LIVE după Israel - România 

Citește și:

Așa s-a scris calificarea! 5 momente decisive care au dus România la EURO: de la măiestria lui Edi până la minutele divine din Elveția

Elveția nici nu știe ce o așteaptă pe Arena Națională » Jucăm cu locul 1 pe masă, iar meciul e SOLD-OUT!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  19 Noiembrie 2023, 16:32

Automatismele nu se formeaza in cateva zile cand jucatorii sunt chemati la o actiune a nationalei. De aceea este important sa chemi aceiasi jucatori ca sa ai continuitate in a lucra cu ei aceste automatisme.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează