FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Cristi Balaj acuză FRF pentru negocierile cu Dan Petrescu: „Au creat o situație delicată, puteau să mai aștepte”

Cristi Balaj
Foto: GSP
Cristi Balaj Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 11:47 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 14:04

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre negocierile dintre FRF și Dan Petrescu pentru postul de selecționer și îi acuză pe oficialii federali pentru modul în care au gestionat situația.

Balaj îi critică pe Burleanu și Stoichiță pentru că au ales să negocieze cu Dan Petrescu înainte ultima etapă și speră ca antrenorul clujean să rămână pe banca tehnică a „feroviarilor”.

CFR CLUJ. Acord cu Neluțu Varga! Dan Petrescu scapă de clauza de 400.000 de euro, pentru a putea prelua „naționala”
SELECȚIONER
CFR CLUJ. Acord cu Neluțu Varga! Dan Petrescu scapă de clauza de 400.000 de euro, pentru a putea prelua „naționala”

„Dan Petrescu este un antrenor aflat sub contract. Eu când am venit aici am venit și pentru că Dan Petrescu a insistat și mi-a promis că vom fi împreună pentru următorii 2 ani și jumătate. Din punctul meu de vedere, eu îl văd un om de cuvânt. 

În altă ordine de idei, mai sunt două săptămâni importante, în care CFR care are și probleme de lot și un meci în plus în competiția europeană, să dezvolți un asemenea subiect, fără să aștepți să treacă ultima partidă din acest an, mi se pare... Au creat o situație delicată și puteau să mai aștepte, din punctul meu de vedere. 

Am fost eleganți, ospitalieri și eleganți, dar se putea aștepta. E clauza de reziliere a lui Dan Petrescu, pe care FRF și-o permite dacă vrea să-l ia cu adevărat. Dacă aș fi fost factor de decizie, aș fi așteptat până la sfârșitul anului și era prima persoană cu care vorbeam”, a declarat Balaj la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Ce spune Hagi despre posibila venire a lui Petrescu la națională

„Nu ştiu dacă Dan Petrescu va veni, România are antrenori foarte buni. Care va fi, îi urez baftă din toată inima mea. România are nevoie să facă performanţă. Vă spun tuturor că, oricine ar veni, chiar dacă se caută rezultatul, trebuie construită o echipă competitivă. Avem nevoie de calificări. 

Eu n-am zis că nu vreau rezultate, proiectul are multe puncte, e total altceva. E uşor să spui din gură. Pe oricine ar fi o presiune uriaşă. E normal să fie presiune, dar trebuie să îi duci acolo pe cei care duc această presiune, cei cărora le place. Presiunea aduce adrenalină, concentrare. 

Nu trebuie să aducă teamă. Trebuie să motivezi antrenori, jucători… obiective mari. Trebuie să ştii ce vrei. Trebuie găsiţi cei care se simt puternici şi să ducă echipa acolo”, a declarat Hagi la finalul meciului câștigat de Farul cu Rapid”, a declarat Hagi.

VIDEO Dan Petrescu despre posibilitatea de a prelua naționala: „M-am văzut cu cei de la FRF, patronul a fost înștiințat”

Citește alte știri despre echipa națională:

FRF, sfătuită să negocieze cu un fost selecționer: „De el văd că se vorbeşte foarte puţin, dar a fost garantul succesului”

Burleanu a încălcat ultima dorință a lui Rădoi: FRF, gata de o schimbare majoră la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
csaba
csaba  •  05 Decembrie 2021, 18:22

Când a fost frf corect cu burleanu ???

orlick
orlick  •  05 Decembrie 2021, 15:45

Praf în ochi. Stoichiță a declarat ca întâi au cerut acordul conducerii CFR și pe urmă au vorbit cu Petrescu. În plus, franarii pot impune achitarea clauzei de reziliere. Problema e că ei știu că în competiția asta nu antrenorul e important, ci relația strânsă cu federația și arbitrii

ramon_oblete
ramon_oblete  •  05 Decembrie 2021, 15:07
Postat de c23665 pe 05 Decembrie 2021, 14:10

FRF s-a grabit sa creeze probleme la CFR, contactandu-l pe Dan Petrescu, avand speranța că astfel vor reduce diferența dintre clujeni si echipa lor de suflet din Berceni.

Asa e, vor sa destabilizeze echipa clujeana, doar doar se va apropia fcsb de ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează