FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV A venit verdictul! Cât va lipsi „tricolorul” de bază accidentat la lot + temerea lui Edi Iordănescu

Cristi Manea (numărul 4) a fost integralist cu Israel / FOTO: Cristi Preda
Cristi Manea (numărul 4) a fost integralist cu Israel / FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 19:48 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 20:17

Accidentat la recent încheiata acțiune a echipei naționale, fundașul Cristi Manea va lipsi aproximativ două-trei săptămâni de pe gazon. Astfel, fotbalistul de 26 de ani nu va fi disponibil pentru următoarele partide ale CFR-ului, cu Petrolul, Rapid și duelul de Cupă cu CSM Alexandria. 

Din informațiile obținute de GSP.ro, Cristi Manea are o leziune localizată pe ligamentul colateral intern de la un genunchi și va sta, cel mai probabil, o perioadă cuprinsă între două și trei săptămâni. E o problemă mai veche a fundașului de la CFR Cluj, care i-a mai dat bătăi de cap și în trecut.

Selecționerul Edi Iordănescu se temea la conferința de presă ca nu cumva problemele lui Cristi Manea să-l țină departe de teren o perioadă mai lungă, ceea ce i-ar pune în pericol prezența la lot pentru „dubla” cu Belarus și Andorra din octombrie.

Avem informații din interior după incidentele de pe Arena Națională » Kosovarii NU au forțat oprirea meciului! Ce s-a întâmplat
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Avem informații din interior după incidentele de pe Arena Națională » Kosovarii NU au forțat oprirea meciului! Ce s-a întâmplat

Accdidentat, Cristi Manea a ratat meciul cu Kosovo

Cristi Manea a bifat toate cele 90 de minute în egalul de sâmbătă seară, de pe Arena Națională, contra Israelului, scor 1-1. 

Apoi, jucătorul celor de la CFR Cluj a acuzat, la antrenamentul oficial de luni seară, dureri la nivelul genunchiului, devenind indisponibil. De altfel, Manea nici n-a apărut în lotul de 23 oprit pentru duelul cu Kosovo de marți seara, locul său în echipa de start fiind luat de Andrei Rațiu. 

În locul lui Cristi Manea, Edi Iordănescu a apelat la Rațiu

Edi Iordănescu a decis să-l titularizeze pe Andrei Rațiu pe postul de fundaș dreapta în partida cu Kosovo (2-0). Fotbalistul cumpărat în vară de Rayo Vallecano a bifat a 12-a prezență în națională, la chiar primul meci oficial pe care l-a jucat în acest sezon.

VIDEO Ciprian Marica es încrezător în șansele „tricolorilor”: „Important este că am câștigat, cred că ne vom califica”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Avem informații din interior după incidentele de pe Arena Națională » Kosovarii NU au forțat oprirea meciului! Ce s-a întâmplat

Supereroul României » Calvarul îndurat de unul dintre cei mai buni „tricolori” din victoria cu Kosovo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  13 Septembrie 2023, 20:36

Awww, cum se mai motiveaza echipa nationala fara Manea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close