FOTBAL  »  NATIONALA  »  FOTBAL FEMININ

Cu ochii pe Finlanda şi Rusia » Naționala feminină dispută meciul decisiv pentru calificarea la Euro

Florentina Olar e căpitanul echipei naţionale
Florentina Olar e căpitanul echipei naţionale

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 00:00

Azi, de la ora 20:00, "naţionala" de fotbal feminin a României dispută meciul decisiv pentru calificarea, în premieră, la un turneu final european, cu Grecia.

Partida are loc pe stadionul celor de la CFR Cluj şi va fi trasmisă în direct pe TVR 3. România se află pe locul 2 în grupa a 3-a şi va rămâne acolo indiferent de scorul de azi.  Miza este să prindă unul din primele 6 locuri doi din cele 8, pentru calificarea directă.

Pe 7 în clasamentul locurilor secunde, România ar intra în primele 6 dacă: Finlanda nu învinge Spania şi "tricolorele" câştigă cu Grecia la cel puţin aceeaşi diferenţă cu care Rusia ar învinge Croaţia; Finlanda câştigă cu Spania, iar România bate la o diferenţă cu 4 goluri mai mare decât nordicele; învingem Grecia cu orice scor, iar Rusia şi Finlanda nu câştigă.

Ultimele două locuri 2 din cele 8 grupe joacă un baraj pentru CE 2017 din Olanda. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  20 Septembrie 2016, 09:06

succes Mirele , succes si multa bafta fetelor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează