FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dan Nistor a răbufnit: „Mi-aș fi dat viața pentru echipa națională, nu ca alții” » Cum comentează plecarea lui Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 17:07

Dan Nistor, 31 de ani, rezervă neutilizată cu Suedia, 0-2, și trimis pe teren 18 minute în deplasarea din Spania, 0-5, crede că ar fi meritat mai multe șanse în recent încheiata campanie de calificare pentru EURO 2020.

„Dacă aș fi fost introdus din primul minut, mi-aș fi dat viața pentru echipa națională, la fel cum fac și la club. Se pare că alții n-au făcut același lucru, iar asta s-a văzut pe teren și pe tabelă. Când vii la națională, trebuie să o faci cu inima deschisă!

Am vorbit tot timpul cu el (n.a. - cu selecționerul Contra), dar așa a considerat dânsul, să bage alți jucători. Mie îmi pare rău că a plecat”, a spus Dan Nistor, referitor la plecarea lui Contra din fruntea primei reprezentative. 

Dinamovistul și-a exprimat apoi opinia cu privire la numele noului selecționer:

„Domnul Hagi are o academie, nu cred că o va lăsa. Petrescu trebuie să califice echipa în Europa League, ar fi greu și la club, și la națională”

31 de minutea strâns Nistor în partidele cu Insulele Feroe, Norvegia, Suedia și Spania, cele în care Contra l-a convocat

  • România întâlnește Islanda în deplasare, pe 26 martie 2020, în semifinala barajului de calificare la EURO 2020. Dacă vom câștiga duelul cu reprezentativa nordică, întâlnim Bulgaria / Ungaria, tot în deplasare, iar dacă ne vom impune vom prinde un loc in extremis la EURO 2020.

Vezi și: 

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan îl mitraliază pe Gheorghe Hagi: „Îmi dă mie Hagi să mănânc vreodată?” + „Nu stau să mor pentru o mie sau cinci mii de euro ca alții!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
394966434424757
Mihai Dinu  •  23 Noiembrie 2019, 23:10

31 min. in 4 meciuri ptr. cel mai bun-poate-mijlocas din campionatul intern, dar cel mai combativ sigur! Jignire aduse lui Nistor, DINAMO, nationalei Romaniei, intregului fotbal romanesc!

lixandru88
lixandru88  •  23 Noiembrie 2019, 19:01
Postat de thanos10 pe 23 Noiembrie 2019, 18:57

nistor este deja batran,are 32 de ani. ala nu mai este bun de nimic,se accidenteaza iarasi si s-a terminat totul.

Pana se accidenteaza iar (vezi sa nu) va mai da la gioale si va mai da niste boabe, cat o sa va mai intalniti cu Dinamo. E usor de anticipat ca nu vor mai fi multe ocazii. Toata lumea stie (si vede) ca Fotbal Club FCSB DISPARE. E pe craca si craca-i rupta. Nu numai ca il baga astia pe Gigi la zdup pt infractiuni de spalare de bani, dar mai vine si decizia din procesul intentat de Steaua Bucuresti. Oho! Numara pana la 3. Mai aveti maxim 3 meciuri vs Dinamo si apoi va duceti acolo unde va e locul: in lada de gunoi a istoriei fotbalului romanesc. Impostorilor!

kkkkkk
kkkkkk  •  23 Noiembrie 2019, 19:00
Postat de steaua.libera pe 23 Noiembrie 2019, 18:15

Nu te mai uita la fotbal, nu e pentru tine. După logica ta, dacă Messi se transferă mâine la Granada (locul 9), nu mai trebuie sa fie selecționat la naționala Argentinei. Tare rău :))

Daca ai ajuns sa-l compari pe messi cu nistor.....scuza-ma dar ti-ai obosit aiurea cei 2 neuroni functionali . Ramai cu steaua fara nume , cerboule de aur .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează