FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1 // Vlad Munteanu: „Nu știu dacă Florinel Coman poate fi liderul acestei generații”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 14:33

Vlad Munteanu (38 de ani), managerul echipei naționale de tineret, a analizat debutul „tricolorilor” în noua campanie de calificare la EURO, scor 1-2 cu Danemarca, și a descoperit motivul prestației modeste.  

Oficialul reprezentativei U21 pune această înfrângere pe seama schimbului de generații și a absenței unui lider în vestiar, referindu-se concret la portarul Ionuț Radu (22 de ani), care a făcut pasul la naționala mare. 

„Au avut cu siguranță emoții. Vreau să vă aduceți aminte cum a început campania precedentă, cu o victorie în Liechtenstein. Dar a trebuit ca Dani Isăilă să lucreze mult la mentalul jucătorilor și tot nu a fost o victorie clară. Da, jucătorii au intrat temători și de aici poate și dezamăgirea noastră. Dar au văzut cum stă treaba și, dacă vor să ajungă sus, trebuie să facă totul.  

Ionuț Radu a ridicat ștacheta mult în ceea ce privește liderul vestiarului. Nu am avut un lider acum. Când era el s-au stabilit pe parcurs ierarhiile. Probabil și acum se va întâmplă la fel. În momentul de față nu e nimeni văzut ca un lider și Florinel Coman nu știu dacă își poate asuma acest lucru, dar ne-a arătat aseară că poate evolua la un nivel ridicat și mă bucur pentru el”, a spus Vlad Munteanu, la Pro X.

Clasament Grupa 8

PROGRAMUL „TRICOLORILOR” ÎN GRUPĂ: 

  • 10 septembrie 2019: Danemarca – România 2-1
  • 10 octombrie 2019: România – Ucraina
  • 14 octombrie 2019: România – Irlanda de Nord
  • 14 noiembrie 2019: România – Finlanda
  • 19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România
  • 31 martie 2020: România – Danemarca
  • 4 septembrie 2020: Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020: Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Ucraina – România
  • 13 octombrie 2020: România – Malta

VEZI ȘI:

DANEMARCA U21 - ROMÂNIA U21 2-1 / Mihai Stoichiță, nemulțumit de doi „tricolori” din naționala lui Rădoi: „Așteptam mai mult de la ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
777ghedeon
777ghedeon  •  12 Septembrie 2019, 08:28

Ce lider sa fie figurantul asta mai fratilor? Daca si asta mai e fotbalist de valoare inseamna ca pot ajunge Papă la Vatican. El saracul habar nu are pe ce lume traieste. Cum dau un pic de piștari nu le mai ajunge nimeni la nas. Figuri, aere, de zici ca Mesi e pantaloni scurti. Caracter zero. Auzi, Mbappe, te umflă râsul sa compari zdreanța asta de Coman cu finețea aia de fotbalist.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  11 Septembrie 2019, 19:02

"Ionuț Radu a ridicat ștacheta mult în ceea ce privește liderul vestiarului. Nu am avut un lider acum. Când era el s-au stabilit pe parcurs ierarhiile." Pai cine era urmatorul in "ierarhia" vietii?

niculaemoromete
niculaemoromete  •  11 Septembrie 2019, 15:33

Au intrat temători... asta e placa cântată de Contra cu Spania. Bati Anglia, egala Franței și ești temător cu Danemarca. Managerul echipei ce-a făcut în vederea pregătirii partidei, s-a îmbrăcat la 4 ace? Vinovați sunt stafful tehnic, de la infatuarea managerului până la suficiența lui Rădoi! Echipa a intrat pe teren fără să fie conectată la începerea jocului! Vă mirați și râdeți de antrenorul Kosovo, dar au deschis scorul în meciul cu Anglia, i-a montat! Ai penalty în prelungiri și-l pui pe Coman să fandeze executarea loviturii, pentru că punându-l să execute după ce a dat gol, l-ai îndreptățit să execute așa, că pe el atât îl duce capul, altfel Gigi îl vindea de mult! Vlad Munteanu, stai jos... primești bani degeaba!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează