FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONERI

EXCLUSIV Agitație în culisele FRF » Se caută selecționeri pentru România U21 și U20: Pancu, favorit să-l înlocuiască pe Mutu!

Daniel Pancu ar putea ajunge pe banca naționalei U21
Daniel Pancu ar putea ajunge pe banca naționalei U21

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 15:00 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 16:14

Daniel Pancu e favoritul Federației Române de Fotbal pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu pe banca României U21. Se pregătesc mutări interesante și pentru naționala U20. 

Rămas vacant după ce contractul lui Mutu a expirat, iar „Briliantul” a luat drumul Băniei, Federația s-a orientat către alt selecționer pentru naționala de tineret. 

Pancu, favorit să-l înlocuiască pe Mutu!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, favorit ar fi Daniel Pancu (43 de ani), un tehnician aflat la început de carieră, dar care vine după două experințe nefaste, la Rapid și la Poli Iași. Decizia finală îi va aparține lui Mihai Stoichiță, el are cea mai mare influență din FRF și a primit un vot de încredere din partea lui Burleanu pentru desemnarea noului selecționer. 

Astfel, FRF ar vrea să continue trendul impus în ultimii ani, cu foști internaționali instalați în fotoliul de selecționer - Mutu la „tineret” sau Rădoi la prima reprezentativă. 

Agitație în culisele FRF » Se caută selecționeri pentru România U21 și U20: Pancu, favorit să-l înlocuiască pe Mutu!
Daniel Pancu, fost internațional, a antrenat Rapid și Poli Iași

Cine vine la România U20? 

Interesant de văzut e ce se va întâmpla și cu selecționata U20, acolo unde pe listă se află nume precum Florin Bratu sau Bogdan Lobonț. 

Primul are o ofertă de ultim moment din Finlanda, din prima ligă, și ar putea refuza FRF, în timp ce fostul goalkeeper nu pare să fie atras de funcție, mai ales că nu cunoaște fondul de jucători.

Echipa națională U20 a României a fost înființată pe 30 noiembrie 2020, când membrii Comitetului Executiv al FRF au votat în acest sens. 

„Propunerea a venit din dorința de a oferi în continuare meciuri internaționale generațiilor Under 19 care încheie ciclul, eliminând astfel ecartul dintre Under 19 și Under 21. Noua reprezentativă U20 a României va disputa meciuri amicale internaționale până când jucătorii vor face pasul spre România U21”, au argumentat atunci cei din FRF. 

De altfel, naționala U20 va participa în toamna acestui an la o competiție amicală alături de selecționate puternice ale Europei.

  • 2 septembrie: România U20 – Portugalia U20
  • 6 septembrie: Anglia U20 – România U20
  • 7 octombrie: România U20 – Cehia U20
  • 11 octombrie: Germania U20 – România U20
  • 11 noiembrie: România U20 – Polonia U20
  • 15 noiembrie: Italia U20 – România U20

VIDEO Regretul carierei lui Daniel Pancu dezvăluit la „Prietenii lui Ovidiu”: „Dădeau 6 milioane de dolari pe mine și am refuzat!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Boicot la Dinamo: „Nu suntem respectați!” » Jucătorii au intrat în grevă! Cum au protestat + amenință cu măsuri și mai dure

Iuliu Mureșan, chemat să scoată Dinamo din insolvență » Era s-o falimenteze pe CFR Cluj! + vine și un oficial acuzat că „aranjează meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
1cesare
1cesare  •  30 Iunie 2021, 17:05

din lac in puț

joze_maurinio
joze_maurinio  •  30 Iunie 2021, 16:37

La cat de bun e Mutu ca antrenor mai bine lasi locul gol pe banca, echipa ar merge la fel.

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iunie 2021, 16:32

Pancu nu are şanse ! Nu e supus lui Becali . Luţu ar trebui propus si Pintilie la A Mare , asa ar fi si ziarele si media multumită . Am vedea in tihnă poze cu Prodanca.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează