FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daniel Pancu confirmă venirea în staff-ul lui Edi Iordănescu la națională: „Voi face tot ce e omenește posibil să reușim să fim iar mari”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 16:18 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 16:35

Daniel Pancu (44 de ani) va fi secundul lui Edi Iordănescu la echipa națională.

După ce Mihai Pintilii a refuzat propunerea lui Iordănescu și a rămas la FCSB, noul selecționer s-a orientat către Daniel Pancu, cel propus ca secund de Mihai Stoichiță.

Edi Iordănescu, prima acțiune după ce a preluat naționala: „Trebuie să vorbesc imediat cu Ianis Hagi”
SELECȚIONER
Edi Iordănescu, prima acțiune după ce a preluat naționala: „Trebuie să vorbesc imediat cu Ianis Hagi”

„Pancone” a postat un mesaj pe facebook prin care confirmă că va deveni secundul lui Iordănescu pe banca echipei naționale.

„N-am refuzat niciodată naționala. Ca fotbalist, ca suporter nu mai zic ca nimic. Dacă pot să ajut România, din orice poziție, o fac. Mereu am zis că suporterii naționalei merită o echipă. 

Nu știu cât pot să ajut eu, dar știu sigur că voi face tot ce e omenește posibil să reușim să fim iar mari, să vă bucurăm și să fluturăm steagurile în tribună împreună”, a transmis Pancu pe facebook. 

Din informațiile GSP, miercuri este ziua în care Pancu și FRF vor definitiva negocierile și fostul atacant va semna.

Pancu are licența A și urmează cursurile pentru Pro, deci ar respecta regulile, și a condus deja două echipe ca „principal”, Rapidul și pe Poli Iași. Cu giuleștenii a promovat din „C” în „B”, moldovenii l-au demis în sezonul trecut și de atunci Pancu e liber.

Ionuț Badea a fost și el pe listă

Ionuț Badea, noul antrenor al celor de la UTA, a dezvăluit că a fost pus pe o listă scurtă a posibililor secunzi ai lui Edi Iordănescu, însă a refuzat orice discuție cu FRF, acesta dorind să meargă la Arad.

„Eu știu ce înseamnă deja sentimentul național, știu ce înseamnă să fii patriot și din prisma antrenorului. Am avut experiența de trei ani de zile cu două staff-uri diferite, cu un turneu final, dar și cu două preliminarii, una productivă și cealaltă ratată la Mondiale, așa că alegerea mea a fost destul de simplă. 

În condițiile în care ar fi fost, poate, o primă dată, un debut al meu la echipa națională, atunci m-aș mai fi gândit sau regândit poziția, dar de data asta nu. 

Oricum, o ofertă concretă nu am avut, dar vă pot confirma discuțiile pe care le-am avut cu directorul tehnic al Federației Române de Fotbal și că eram pe o listă foarte scurtă. Dar, repet, nu aș fi pus în balanță deloc oferta Federației cu oferta UTA-ei pentru că eu acolo, la FRF și echipa națională am mai fost”, a declarat Ionuț Badea.

Edi Iordănescu își completează staff-ul

Pe lângă Pancu, Edi îl va avea alături pe Florin Constantinovici, rămas din precedentul mandat, pentru asigurarea continuității. Și antrenorul portarilor este cunoscut, Leontin Toader. 

Din informațiile GSP.ro, Iordănescu Jr. a insistat să aibă și doi analiști video. Acest rol îl vor avea italianul Michele Iannucci, alături de care a colaborat la CFR Cluj, și Alexandru Radu, omul lui de încredere. 

Celelalte două semne de întrebare sunt în privința preparatorilor fizici. Horațiu Baciu i-a anunțat pe federali că nu va mai continua. Edi Iordănescu insistă să aibă doi oameni și în această poziție.

VIDEO Edi Iordănescu s-a apucat de treabă » Primele imagini în treningul naționalei

Citește alte știri despre echipa națională:

Unde va juca România primele meciuri din Liga Națiunilor » FRF a anunțat azi stadionul

Gigi Becali îi ia apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul momentului, dar îi reproșează un lucru: „Lasă lauda!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
108808261708421
Francisco Dascal  •  01 Februarie 2022, 20:04

Deci propus de Stoichita si EDY a ascultat si asa o sa fie si cu cei selectionati, astept cu nerabdare pe Giafer.

je__
je__  •  01 Februarie 2022, 17:13
Postat de je__ pe 01 Februarie 2022, 17:00

Chiar nu gaseati o poza mai actuala? La varsta la care e facuta fotografia, ma mir ca se inventase fotografia color... :)))

Ei, acum mai seamana! :)

je__
je__  •  01 Februarie 2022, 17:00

Chiar nu gaseati o poza mai actuala? La varsta la care e facuta fotografia, ma mir ca se inventase fotografia color... :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează