FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, ASTĂZI, 21:40, ANTENA 1

Dănuţ Lupu: "Cred că Sandu îl va da afara pe Piţurcă dacă pierdem astăzi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2008 00:00

Dănuţ Lupu a vorbit la GSP TV despre meciul de diseară dintre România şi Franţa, pe care îl vede decisiv pentru viitorul lui Piţurcă la naţională.

"Baietii trebuie sa isi ia o revansa dupa meciul cu Lituania, e ultimul meci din acest an si eu cred ca atat ei ca jucatori si noi ca spectatori meritam o victorie. Echipa Romaniei s-a mobilizat extraordinar de bine la meciurile importante.

Si ca jucator, e mai usor sa te mobilizezi cu Franta decat cu Lituania. Alta e sa vorbesti cu Basescu si alta cu un consilier al acestui, asa e si in sport. Noi il avem pe Chivu si pe Mutu, pe Muresan, si noi avem jucatori foarte buni la nationala. Totul depinde de jucatorii nostri, nu de cei ai Frantei.

Nu cred ca Mircea Sandu va astepta pana la meciul urmator sa il dea afara pe Piturca. Si jucatorii vor ca Piturca sa ramana, deci e de datoria lor sa castige. Eu cred ca Sandu il va da afara pe Piturca daca pierdem azi", a spus Lupu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  11 Octombrie 2008, 22:20

TOATA LUMEA STIE LUPU I MESERIE.dc nu l invitati la emisiuni sportive mai des pe danut lupu.il da ti l a o parte asa cum o fost dat si pe timpul cand era jucator.ca daca era bagat in seama macar 15% din cat o fost bagat hagi acum lupu era cel mai mare jucator al romaniei.oricum pentru unii asta este.cel mai mare talent.talent innascut nu din antrenamente.

 •  11 Octombrie 2008, 21:10

Pun pariu ca poate sa piarda si cu trei zero si tot nu-l da afara. Piturca stie prea multe despre cei trei sandu ,prunea si lupescu pe care ii santajeaza. Nu vedeti ca nici macar nu pot sa-l critice, dar sa-l dea afara.

 •  11 Octombrie 2008, 13:39

de acord cu adi , exact ceea ce vroiam sa scriu sie , ce-l mai bagati in seama pe traficantul asta? Il mai chemati si la tv sa-si dea cu parerera.O fi si asta vreun guru al fotbalului...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează