FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR, GSP.RO

Daum îl contrazice pe Reghe: "E posibil să facă rost de numărul meu, aproape fiecare jurnalist îl are"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 13:10

Christoph Daum a declarat că Reghecampf ar putea face rost cu ușurință de numărul său de telefon, după ce antrenorul Stelei a susținut că un oficial FRF ar fi refuzat să-i dea această informație.

"Cred că aproape fiecare jurnalist are numărul meu de telefon, primesc foarte multe telefoane. Este posibil să facă rost de numărul meu.

Niță ar fi meritat să fie aici, dar am înțeles situația lui. A fost greșeala noastră, în viitor nu se va mai juca un meci de campionat în perioada FIFA", a declarat selecționerul la conferința de presă susținută astăzi.

"L-am căutat pe selecționer! Am sunat o persoană importantă de la FRF să îmi dea numărul de telefon. Domnul Daum a spus că numărul lui e public, iar persoana respectivă mi-a spus clar că nu poate să îmi dea numărul pentru că nu e un număr public, poate nu era pentru mine." Laurențiu Reghecampf

Christoph Daum a comentat și situația banderolei de căpitan și a nominalizat trei fotbaliști care ar putea fi lideri în vestiarul tricolorilor.

"Săpunaru ar putea fi căpitan, are calități de lider, este acceptat de jucători. Dar în afară de el, mai sunt și alți jucători care au aceste calități. Chiricheș sau Grigore sunt posibilități pentru banderola de căpitan", a adăugat Daum.

Primul meci al lui Daum pe banca naționalei va fi contra Muntenegrului, duminică, de la ora 21:45. Partida va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
marius.bxl
marius.bxl  •  02 Septembrie 2016, 11:59

Reghe un nemernic coclar manelist. Mi-e sila de el. Asa importanta a-si da de parca el a inventat apa calda

107487296349251
Mihai Ducu  •  02 Septembrie 2016, 09:13

Astia se vor bucura fiecare de esecurile celuilalt! Si cred ca vor avea multe momente de bucurie...

bradut
bradut  •  01 Septembrie 2016, 22:14

Intre unul care a tras pe nas acu multi ani si unul *** cel putin jumatate din jucatorii nationalei intre 85 si 2000, il aleg pe primul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează