FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADUNARE GENERALĂ FRF

De la "Kassai pe viaţă" la "pleacă pe 5"! » Cum şi-a schimbat Mircea Sandu discursul în cele două zile de Adunare Generală Extraordinară a FRF

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 ianuarie 2014 21:13

Ieri, în prezenţa lui Gino Iorgulescu, reprezentanţii cluburilor de Liga 2 l-au ales pe Octavian Goga drept reprezentant în Comitetul Executiv şi vicepreşedinte al Federaţiei


După liga a doua, feminin, juniori şi futsal, ieri a fost rîndul reprezentanţilor AJF şi L3 să se reunească la Braşov. În compania unui Mircea Sandu "schimbat"! Bela Kassai a fost etichetat "secretar general pînă pe 5 martie", după ce capul Federaţiei îl numise, cu o zi în urmă, "pe viaţă". Nici accederea la barajul pentru CM 2014 n-a mai sunat drept o reuşită: "au fost, pînă la urmă, doar două meciuri!"

"Lucrăm un amical cu Argentina '94"
Sandu l-a premiat pe Nicolae Rainea şi i-a înţepat din nou pe Ion Crăciunescu şi Răzvan Burleanu: "Nea Nicu şi Igna au fost arbitri, nu Crăciunescu. Iar minicandidatul stă cu o minge-n mînă, dar eu sînt performer, am peste 400 de meciuri în prima divizie!". Şeful FRF a confirmat informaţia apărută vineri pe gsp.ro: "E adevărat că încercăm perfectarea unui România '94 - Argentina '94. A fost cel mai bun meci al acelui CM!"

Într-o prezenţă mult mai discretă a rivalilor Avram şi Popescu, vicepreşedinte FRF a fost ales Octavian Goga, 29 voturi, în dauna lui Constantin Sorescu, doar 13 voturi.

Deaconu: "Avem dreptate!"
Şeful CCA, Alexandru Deaconu, a comentat şi plîngerea înaintată Comisiei la DNA de către 11 arbitri şi observatori. "Sîntem pregătiţi! Noi avem regulamentul şi dreptatea de partea noastră". Fostul fluieraş a numit momentul drept principala sincopă a CCA în 2013.


BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
stelistu.batran
stelistu.batran  •  05 Martie 2014, 21:28

Minicandidatul v-a facut muci! Bravo Razvan Burleanu, toti suporterii adevarati sunt cu tine! La vremuri noi trebuie oameni noi! Mircea Sandu la puscarie! Sper ca Razvan Burleanu sa se atinga si de LPF ca acolo inca mafia controleaza tot. Uite ce s-a intamplat cu televizarea urmatoarelor 3 campionate !!!!

sakamoto
sakamoto  •  19 Ianuarie 2014, 22:38

Nasule, ia-ti catrafusele, ortacii-Duru, Mitica, Tudor, Balaj, Coltescu, Comanescu, Kovacs, Hateganu, etc- si mergeti la Gigi sa-i tineti companie. El pleaca, dar voi ramaneti acolo multi, multi ani! Si averile obtinute din ticalosii, confiscate.Asa sa ne ajute Dumnezeu!

dtdr
dtdr  •  19 Ianuarie 2014, 15:03

Tu vorbesti de dreptate ? Se-ntoarce lumea cu cu.ru-n sus, mizerabile !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează