FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Decizie de neînțeles a Federației Române de Fotbal! Fără spectatori la două amicale ale naționalei U17 :)

FOTO: FRF.RO
FOTO: FRF.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 14:53

FRF a luat o decizie surprinzătoare cu privire la cele două meciuri amicale dintre Românaia U17 și Polonia U17.

Aceste partide se vor juca fără spectatori, însă reprezentanții presei vor avea dreptul de a participa la ele.

"Fiind ultimele teste înaintea debutului în calificările pentru Campionatul European, staff-ul reprezentativei Under 17 a României a solicitat ca intrarea la jocurile cu Polonia programate miercuri, 28 septembrie, și vineri, 30 septembrie, să fie restricționată.

La cele două partide care se vor disputa la Centrul Național de Fotbal Buftea, ambele cu începere de la ora 16:00, vor avea acces doar reprezentanții presei (în baza unei solicitări prin e-mail la adresa comunicare@ frf.ro), reprezentanții Federației Poloneze de Fotbal și ai Federației Române de Fotbal", notează site-ul FRF.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează