FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 0-2

Denis Alibec, disperat după accidentarea din Islanda - România: „Nu duc 3 luni! Fac prevenție, dar degeaba”

Denis Alibec, România // foto: Cristi Preda +39   FOTO
Denis Alibec, România // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 11:10

Denis Alibec (30 de ani), atacantul echipei naționale a României, a fost descumpănit după accidentarea suferită în meciul cu Islanda, scor 2-0.

Totul despre Islanda - România 0-2 » Revansson!

Alibec a căzut în minutul 74 al partidei, la 1-0 pentru „tricolori”. Aflat într-o cursă în flancul stâng al atacului „tricolor”, Alibec a renunțat la minge și s-a așezat pe gazon.

Echipa medicală a ajuns rapid și a confirmat faptul că nu mai poate continua. Denis a avut probleme musculare la coapsa stângă și a părăsit terenul șchiopătând. Sunt șanse mici ca vârful lui CFR Cluj să joace în partidele cu Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Denis Alibec după Islanda - România 2-0: „Nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez”

Este a 5-a accidentare a lui Alibec în acest an după alte 4 suferite în perioada petrecută la Kayserispor, care l-au făcut să rateze 16 meciuri. Vizibil descumpănit, Alibec a declarat pentru frf.ro că „nu știu ce să mai fac”.

„Important e că am câștigat. Am venit aici cu gândul la victorie și s-a văzut asta. Ne-am mobiziliat și cred că am făcut un meci foarte bun.

Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize.

Putem să luăm cele 6 puncte rămase, dacă vom juca așa nu ne va putea opri nimeni. Suntem o echipă bună, toți cei care au jucat astăzi au făcut diferența.

M-am simțit foarte bine, nu mă așteptam să fie așa mulți români în Islanda. Aveam tricoul promis dar l-am dat lor, m-au impresionat și le-am mulțumit astfel”, a spus Alibec.

+35 FOTO

Am simțit nevoia de revanșă, a fost un moment foarte dureros când am pierdut cu 1-2. Am venit să obținem cele 3 puncte, dar am fost motivați să ne luăm revanșa. Eu sunt sigur că asta trebuie să fie mentalitatea la echipa națională, avem jucători foarte talentați și cu mentalitatea potrivită vom face lucruri mărețe.

Nu mă așteptam la o asemenea susținere, le mulțumesc fanilor pe această cale și sper să ne susțină în număr cât mai mare la următorul meci.

- Alexandru Cicâldău, România

Denis Drăguș a simțit ceva ieri la antrenament, Denis Alibec azi, Tănase e și el accidentat. Vom vedea ce soluții vom avea pentru poziția de atacant. Și Markovic e puțin obosit. Va trebui să marcăm goluri, deci asta mă preocupă acum.

- Mirel Rădoi, selecționer România 

Citește mai multe știri despre Islanda - România 0-2: 

Note GSP după Islanda - România » Cei mai buni „tricolori” la Reykjavik: unul singur cu 8

Andrei Rațiu, timid la interviu: „Sunt de la 6 ani în Spania. Vin în România doar pentru națională”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
tipsy
tipsy  •  03 Septembrie 2021, 20:43

Asta nu-i ala care spunea ca important e cum joaca, nu daca pierde noptile sau mananca fast food?

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  03 Septembrie 2021, 14:13
Postat de cornelcc pe 03 Septembrie 2021, 13:05

Da mah, Karicidegandac, Ra2 e de vina ca Halibec vine la nationala “pregatit” de marele antrenor Sumumica si se rupe in minutul 76, cand tu, Mafalda sau ***, stiai ca o sa se intample asta si il schimbai in minutul 70! Esti grozav! De prost, evident!

Nu sarmane postac stupid, Radoi e de vina ca n-are ochi, fler si experienta. Nu trebuie sa fii vreun mare antrenor ca sa vezi ca un jucator are kilograme in plus si sa-ti dai seama ce se poate intampla daca-l lasi sa traga de el pana la ultimul strop de energie. Pentru ca Alibec chiar a fost foarte motivat si a tras de el pana in ultima clipa. Ia-ti template-urile ticaloase si du-te cu ele la *** la "palat".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cfrinho
cfrinho  •  03 Septembrie 2021, 13:43
Postat de sibelius pe 03 Septembrie 2021, 12:14

Trebuia sa vorbeasca cu el acum 4-5 ani. Acum e tarziu.

Nu e tarziu, nici Deac nu s-a nascut serios cum e acum. Pe timpuri il mai prindeam pe la 1 noaptea mancand prin benzinarii. Avea pe la 27 ani atunci, Alibec are 30, tot secretul e sa isi schimbe obiceiurile acum, dar ACUM, ca el n-are mai mult de 5, maxim 6 ani de activitate in fata ca atacant.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close