FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

VIDEO Denis Alibec cere unitate după eșecul din Muntenegru: „Poate nu suntem îndeajuns de buni, dar doar așa putem face ceva”

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Denis Alibec (31 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor. +33   FOTO
România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Denis Alibec (31 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de , , , - Publicat duminica, 05 iunie 2022 00:33 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 02:51

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Denis Alibec (31 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor. 

  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Podgorica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Muntenegru cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Denis Alibec a ratat cea mai mare șansă a „tricolorilor” la Podgorica, un șut puternic din afara careului, și a fost evidențiat de Dumitru Dragomir. Atacantul nu găsește explicații pentru prestațiile naționalei. 

Gică Popescu, dezlănţuit după ruşinea din Muntenegru: „Atitudine nesimțită! Dacă au demnitate, se duc în fața oglinzii și își dau palme! Apoi, acasă!”
Muntenegru - România 2-0
Gică Popescu, dezlănţuit după ruşinea din Muntenegru: „Atitudine nesimțită! Dacă au demnitate, se duc în fața oglinzii și își dau palme! Apoi, acasă!”

VIDEO Denis Alibec, după Muntenegru - România 2-0: „Poate nu suntem îndeajuns de buni”

„Muntenegru a fost o echipă foarte puternică, și-a impus jocul și a reușit să câștige. Toată lumea își dorește să câștige, dar ei au fost mult mai implicați, mai agresivi, și-au creat și ocazii de gol. Mergem mai departe, încercăm să reparăm ce am făcut. 

Trebuie să câștigăm restul meciurilor și să jucăm mai bine. Nu pot să dau o explicație pentru ce se întâmplă. Poate nu suntem îndeajuns de buni”, a spus Denis Alibec. 

Galeria României prezentă la Podgorica a rămas la stadion și după meci, scandând împotriva Federației. 

Întrebat dacă fanii l-au deranjat și pe el, Alibec a spus: „Nu m-au supărat. Au și ei dreptate, dar ar putea să fie mai mult lângă noi. Le dau dreptate și lor, dar dacă nu suntem împreună, nu vom putea face nimic”

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Edi Iordănescu, avertisment pentru „tricolori”: „S-a terminat cu fotbalul boem!

Citește și alte știri despre echipa națională:

Viorel Moldovan, înainte de Muntenegru - România: „Toți se gândesc la vacanță, n-are sens!”

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Cronos666
Cronos666  •  05 Iunie 2022, 11:31

Opincarul asta de trolbalist parvenit ar trebui sa se retraga de la nationala. Nu merita sa poate tricoul ala nici macar pana la brutarie.

breitner
breitner  •  05 Iunie 2022, 08:18

Cu jucatori gen Alibleg si Chiriches ne bate si San Marino!

007claudiu
007claudiu  •  05 Iunie 2022, 07:19

Da mai puține călcâie măi Alibec

Vezi toate comentariile (4)
Comentează