FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

Gică Popescu, dezlănţuit după ruşinea din Muntenegru: „Atitudine nesimțită! Dacă au demnitate, se duc în fața oglinzii și își dau palme! Apoi, acasă!”

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Gică Popescu (54 de ani), fostul căpitan al echipei naționale, nu a avut milă de „tricolori”. +33   FOTO
România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Gică Popescu (54 de ani), fostul căpitan al echipei naționale, nu a avut milă de „tricolori”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 00:25 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 01:16

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Gică Popescu (54 de ani), fostul căpitan al echipei naționale, nu a avut milă de „tricolori”.

Gică Popescu a criticat atitudinea fotbaliștilor „tricolori”. Unul singur a scăpat de furia „Baciului”, fundașul dreapta Andrei Rațiu. 

Dumitru Dragomir, devastator după Muntenegru - România: „Ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera?” + un singur „tricolor” remarcat: „În rest, haos!”
Muntenegru - România 2-0
Dumitru Dragomir, devastator după Muntenegru - România: „Ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera?” + un singur „tricolor” remarcat: „În rest, haos!”

Gică Popescu, după Muntenegru - România 2-0: „Atitudine nesimțită! Nu merită să poarte tricoul naționalei”

„Eu cred că în seara aceasta nu ne-a bătut Muntenegru, ne-am bătut singuri, pentru că Muntenegru nu a făcut nimic să ne pună sub presiune. A fost un meci rușinos! Ne-a bătut o echipă care părea că se mulțumește cu un 0-0. 

Am putea să-i dăm un 5 lui Rațiu. În rest, corigenți toți! Nu poți să te prezinți așa! Mai bine stai acasă. Nu se poate, scuză-mă. Am arătat ca o echipă de amatori! Nu merită să îmbrace tricoul echipei naționale. Să vină alții! 

Dacă au demnitate, se duc în fața oglinzii, își dau câteva perechi de palme și se trezesc. Ce să mai discute, ce să se întâlnească?! Toți cei care au fost azi pe teren vor duce mult timp această rușine. Un asemenea rezultat rușinos lasă urme. Au o atitudine nesimțită când vin la națională. Ei asta fac!”, a spus Gică Popescu, la Prima TV. 

VIDEO Edward Iordănescu: „Nu am venit la echipa națională să îmi stric cariera!”

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Viorel Moldovan, înainte de Muntenegru - România: „Toți se gândesc la vacanță, n-are sens!”

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
rumunek
rumunek  •  05 Iunie 2022, 17:14

Toate opiniile specialiștilor citite amintesc de jocul bun al lui Rațiu. Păi nu ne mai uităm noi o dată la goluri? La primul, mult după greseala lui Chiricheș, vine o centrare luuuungă, pe care Rațiu o urmărește cu privirea și omul său recentrează pentru șuțul decisiv. La al doilea, era bulevard pe partea lui pentru Radunovici. La fel ca în stânga la Bancu, avem fundași laterali care nu se apără, noi fiind o echipă de tot râsul. Poate dacă eram Germania sau Franța, ne puteam permite să jucăm așa în spate. Dar după cum vedem, e important să nu luăm gol, e singura opțiune să obținem ceva dintr-o deplasare. E la fel de slab ca restul, faptul că acum x ani era în lotul lui Villareal nu înseamnă nimic acum. Nu s-a dezvoltat, ci dimpotrivă. La fel ca și ceilalți componenți ai lotului, plecați să joace afară.

elgabri
elgabri  •  05 Iunie 2022, 15:03
Postat de gioni49 pe 05 Iunie 2022, 09:21

atita putem a fost scheletul FCSB ului

De oaie sau de berbec ??

elgabri
elgabri  •  05 Iunie 2022, 15:02

Inlantuiti l din nou ca i place ;))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează