FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, devastator după Muntenegru - România: „Ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera?” + un singur „tricolor” remarcat: „În rest, haos!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 23:54 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 00:21

România a pierdut în Muntenegru, scor 0-2, la debutul în grupa din Liga Națiunilor. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat prestația modestă a „tricolorilor”.

„Am câteva idei. Notați, vă rog. Jucătorii echipei naționale nu pot fugi. Jucătorii echipei naționale nu pot să facă pressing. Jucătorii echipei naționalei nu fac marcaj. Jucătorii echipei naționale nu știau să stea în teren. La jucătorii echipei naționale am văzut un haos de nedescris, până a intrat Alibec. 

N-am văzut niciun pic de forță. La forță și viteză ne-au depășit în totalitate cei din Muntenegru, cei de pe locul 146 sau 164. Îmi pun întrebarea, ce i-o fi trebuit lui Edi Iordănescu echipa națională, ca să își strice cariera? Începuse bine, dar acum începe să și-o distrugă. 

Chiricheș trebuia să joace la mijloc, la închidere, nu fundaș central. Acolo trebuia să apară Burcă! Eu n-am văzut un jucător de la noi care să aibă cârcel. La noi nu există, n-am câștigat un duel corp la corp. Nu se poate așa ceva! Nu sunt răutăcios, mă doare sufletul, dar nu se poate”, a spus Dragomir, la GSP Live.

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Edi Iordănescu, avertisment pentru „tricolori”: „S-a terminat cu fotbalul boem!

Citește și alte știri despre echipa națională:

Viorel Moldovan, înainte de Muntenegru - România: „Toți se gândesc la vacanță, n-are sens!”

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
opinez
opinez  •  07 Iunie 2022, 12:18

La numire erai mieros ca Boloni tocmai ce te luase un pic mai tare ca esti iresponsabil cu declaratii fara acoperire. Ca e baiat bun Edi, ca stie campionatul, ca sa asculte de taticu. Linguseala ieftina caracteristica. Desi te distantezi si presa te preia necenzurat, esti piatra de temelie a acestui dezastru. Sub mandatele matale s-a dus de rapa tot fotbalul.

nicumatasa
nicumatasa  •  06 Iunie 2022, 07:41

mitica sa intelegem ca toti care devin antrenori la nationala isi strica cariera ?

marcel1974
marcel1974  •  05 Iunie 2022, 15:29

Comentam si suferim, rau.Fotbalul nostru mioritic este in moarte clinica si nu de azi de ieri.Cauzele le stim,problema mare este, ca nimeni nu face nimic ,spre bine.Am ajuns ultimii, ultimilor.Jucatorii actuali, nu au nici o jena ,nu iubesc tara ,imnul ,sau tricoul nationalei.De fotbal ,nu are rost sa mai vorbim. Sa fiti sanatosi.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează