FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dennis Man, impresionat de fotbalul din Serie A + Ce așteptări are la echipa națională: „Este o revanșă”

Dennis Man (22) FOTO Captură FRF TV
Dennis Man (22) FOTO Captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 13:19 / Actualizat luni, 22 martie 2021 13:32

Dennis Man (22) a fost cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 în mercato de iarnă 2021, când a plecat de la FCSB la Parma, iar jucătorul a vorbit despre primele luni petrecute la clubul emilian, dar și despre ce așteptări are de la primele meciuri din preliminariile CM 2022.

Dennis Man l-a impresioant pe antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa și a început să fie un om de bază în primul „11” al formației de pe Stadio Ennio Tardini. Jucătorul de 22 de ani a vorbit despre diferențele dintre fotbalul din Liga 1 și Serie A, dar așteaptă cu nerăbdare și primele meciuri ale echipei naționale din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Dennis Man: „M-a impresionat aspectul tactic la Parma”

„În primul rând m-a impresionat aspectul tactic. S-au schimbat multe lucruri cu plecarea la Parma. Este altă ţară, alte principii, un stil de viaţă schimbat. Sunt diferenţe destul de mari faţă de România. Stilurile ambelor echipe sunt diferite.

O echipă (n.r. FCSB) atacă foarte mult, iar în Italia suntem nevoiţi să ne şi apărăm pentru că întâlnim formații foarte puternice. Dar sper ca pe viitor să joc cât mai bine, iar cei de acolo să fie mulţumiţi de mine”, a declarat Dennis Man.

1 assistîn 9 meciuri are Dennis Man la Parma

344 de minutea evoluat Dennis Man în tricoul „gialloblu”

Dennis Man: „Meciul cu Germania este o revanșă”

„Mi-aş dori foarte mult ca acesta să fie startul adevărat al generației mele la națională. Nu ştiu dacă este presiunea cea mai mare (n.r. să joace la echipa naţională), dar pot spune că este mândria cea mai mare, este cel mai important lucru când îmbraci tricoul echipei naționale și abia aștept.

Pot spune că meciul cu Germania este o revanşă. Sunt jucători foarte buni, iar pe unii i-am întâlnit și la Campionatul European de tineret. Important este ca noi, ca echipă, să ştim ce avem de făcut. Cu siguranţă, vom pregăti foarte bine jocul şi vom da sută la sută” a mai spus Man.

1 gola înscris Dennis Man în cele 6 selecții de la echipa națională

Cred că în primul rând, bunicul meu, care nu mai este, a crezut de la început în mine. Dar şi toţi antrenorii pe care i-am avut. M-au ajutat foarte mult, vreau să le mulţumesc. Sunt un băiat recunoscător

Dennis Man, Parma

Programul României în luna martie:

  • 25 martie 2021, ora 21:45: ROMÂNIA - Macedonia de Nord (Arena Națională)
  • 28 martie 2021, ora 21:45: ROMÂNIA - Germania (Arena Națională)
  • 31 martie 2021, ora 19:00: Armenia - ROMÂNIA (Republican Stadium, Erevan)

VIDEO. Interviul cu Dennis Man de la echipa națională

Citește și alte știri despre echipa națională:

„Tricolorul” așteptat să facă diferența la meciurile din preliminarii: „Să tragă echipa după el, este un jucător determinant”

Mirel Rădoi, aproape de „tricolori” și din izolare » Cum se desfășoară ședințele de pregătire de la Mogoșoaia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează