FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Descoperit în Gazetă » Noul şef al Departamentului de pregătire fizică al FRF a fost găsit de Andrei Vochin în 2012

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2016 00:00

FRF l-a prezentat ieri pe Christos Papadopoulos, şeful noului Departament de pregătire fizică.

În vârstă de 51 de ani, acesta a activat, în trecut, la Schalke 04 şi VfB Stuttgart, având în spate 14 ani de Bundesliga. "Am lucrat ani buni cu echipe de club, la care am făcut munci de pionierat în ceea ce priveşte pregătirea fizică. Am contribuit personal la dezvoltarea acestui domeniu", a punctat Papadopoulos ieri dimineaţă.

Şcolit în România

Specialistul a fost descoperit în Germania, în 2012, de către jurnalistul Andrei Vochin, în prezent consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Atunci, înaintea unui meci de Cupă UEFA cu Steaua, 2-2, bărbatul a povestit, într-un amplu interviu apărut în Gazetă, că a terminat IEFS la Bucureşti, în 1988. Iar finala CCE din 1986 a prins-o în Regie! "România e a doua mea casă", declara, printre altele, Papadopoulos.

"E adevărat că eu l-am propus la Federaţie. Va avea misiunea de a-şi face o echipă în noul Departament de pregătire fizică"
Andrei Vochin, FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează