FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR, GSP.RO

Detalii incredibile despre modul cum a fost îngrijit gazonul pe Cluj Arena: "Porumbeii veneau noapea și mâncau semințele"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 22:17

Organizatorii partidei dintre România și Muntenegru au avut parte de mari bătăi de cap din cauza gazonului, iar înceracările lor de a îmbunătăți suprafața de joc au dus la situații hilare.

Firma responsabilă de gazon a primit 45.000 de euro de la organizatorii festivalului "Untold", pentru ca suprafața de joc să fie refăcută.

Conform Dolce Sport, patronul firmei respective, Mircea Crăciun, a plecat în concediu în perioada în care ar fi trebuit refăcut gazonul, iar cei de la UEFA au fost nevoiți să preia inițiativa pentru a se asigura că meciul nu va avea de suferit.

"Deși gazonul a fost reînsămânțat, rezultatele au întârziat să apară și asta pentru că noaptea, porumbeii veneau și mâncau semințele. Ziua, paza era asigurată de un baiat care trebuia să dea ture pe pistă și să sperie porumbeii cu un fluier. Noaptea, porumbeii își făceau de cap.

Cei de la UEFA nu au înțeles nimic din procedura românească și bineînțeles că au venit cu un simplu aparat de bruiaj și au rezolvat problema", au declarat surse din cadrul Federației pentru Dolce Sport.

Gazonul de pe Cluj Arena a ajuns într-o stare dezastruoasă după ce pe stadion a avut loc festivalul de muzică "Untold".

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc mâine pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
263153797396421
Gabriel George  •  04 Septembrie 2016, 11:34

Chiar ca sunt penibili.Porumbei dorm odata cu gainile.Nici nu cred ca exista pasare sa zic ierbivora care sa umble noaptea ,doar pasarile de prada .Poate Porumbel il chema pe paznic,sau o fi dat navala sorecii de camp

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  04 Septembrie 2016, 00:05

Sunteți penibili...majoritatea porumbeilor nu văd noaptea...mai incercați.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează