FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, ROMÂNIA TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dezbatere aprinsă pe GSP » Merită Cociş să joace în baraj? "Ne facem de rîs" vs. "Are cea mai mare dispoziţie la efort"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 noiembrie 2013 13:02

Vestea că Victor Piţurcă ia în serios varianta de a-l titulariza pe Răzvan Cociş ca mijlocaş central ofensiv, în spatele lui Marica, a dus la o dezbatere aprinsă pe GSP.ro.

Cititorii au comentat posibilitatea ca mijlocaşul de la Hoverla Ujgorod să fie titular în meciul tur al barajului cu Grecia şi au oferit motive pentru care Cociş ar trebui, sau nu, să joace vineri.

PRO folosirii lui Cociş:

bombon
"Pantilimon - Matel, Gardos, Goian, Rat - Lazar, Bourceanu - Cocis - Torje, Maxim - Marica. Facem 1-1! Veti vedea! Toata lumea il va lauda pe Cocis dupa meci!"

mokmok
"jucatorul cu cea mai mare dispozitie la efort de dupa anii 90`. Face testele "Cooper" intre 3600 si 4000 de metri la 12 minute. EL si Banel sunt singurii jucatori care pot juca fara probleme 120 de minute. Credeti ca nu avem nevoie de asemenea jucatori ca mijlocasi defensivi?... La Euro am facut egal cu Italia, iar Cocis este acelasi din punct de vedere fizic. Apoi prefer Maxim-Cocis -Stancu lui Torje, care se agita mult si cam degeaba, nefiind un bun aparator, asta datorita fizicului firav, 25 de kilograme cu tot cu ghete".

stelist1986
"Am incredere in Cocis si in Nicolita. Dar Cocis trebuie sa joace in locul lui Lazar".

CONTRA titularizării lui Cociş:

zidane92
"ce nevoie avem de varf cand exista florescu sau cocis pe lumea asta?"


ave_biancorossi
"nu contest, cocis alearga, dar nu stie fotbal. e haotic, dezordonat in miscari, fuge bezmetic"

stelistu.batran 
"Ne facem de ras vineri seara. Ne-am mai facut si la Budapesta si acasa cu Turcia. De ce nu se va repeta si vineri seara? avem aceleasi mediocritati selectate de Piturca. Coscis de la Ujgorod? UJGOROD ???!!!! mari echipe, legendare... Acelasi Piti expirat impreuna cu adunatura de "muraturi". Bye-bye Brazilia!"

borat101
"In loc sa il aduca pe SANMARTEAN si pe SAPUNARU, a adus doua gloabe, un ELEFANT numit Cocis si un Robocop care se misca in reluare numit Marius Niculae"

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
unfand
unfand  •  12 Noiembrie 2013, 23:18
Postat de zurzu_zurzu pe 12 Noiembrie 2013, 13:57

Pantilimon-Matel,Gardos,Goian,Rat-Bourceanu,Lazar,Torje,Maxim,Grozav-Marica...Cocis nici macar rezerva nu merita.Eu nu as juca nici cu Torje,dar Nicolita nu stie sa centreze,nu ca Torje ar rupe gura targului.De cand a plecat de la Dinamo parca nu mai este el.Tine de minge pana o pierde,alege cea mai proasta solutie,centrarile sunt inalte si prea tari intotdeauna...deci capat de linie ca si Nicolita.Nicolita cred ca era un fundas stanga extraordinar de mult daca prostii si orbii de antrnori il vedeau,asa cum Chiriches ar fi un excellent inchizator....dar cine sa l incerce?

Chiriches ar fi genial ca inchizator, e pe stilul lui De Rossi de la Roma. Si cu Nicolita fundas stanga iti dau dreptate.

unfand
unfand  •  12 Noiembrie 2013, 23:10

Pe Stanciu de la Steaua de ce nu-l cheama? Antal de la Vaslui? Cand o sa fie facuta selectia pe baza valorii si a formei de moment si nu pe interese? Sper sa-i iasa zarurile lui Piturca si sa ne calificam la mondial. Si-acum eu intreb: Ce-o sa facem la mondial? O sa fim lanterna rosie a unei grupe cu Iran sau Honduras? O sa avem macar satisfactia ca dupa atatia ani Romania joaca in sfarsit la un mondial, si-apoi? Nimic nu se va schimba in bine, Piturca o sa arunce in continuare spre noi cu fraze de genul "Stiti ca sunt singurul antrenor din ultimii 15 ani care a reusit sa califice Romania la turnee finale?". Suntem romani si vrem echipa nationala nu selectionata intereselor.

joe_tm
joe_tm  •  12 Noiembrie 2013, 22:11

merge la cacealama , mai precis

Vezi toate comentariile (29)
Comentează