FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluiri despre discuțiile pentru postul de selecționer: "S-a negociat cu Lucescu și Olăroiu" » Anunț uriaș despre Hagi

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 13:27

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre negocierile purtate de Federație cu Mircea Lucescu și Cosmin Olăroiu pentru ca a fi selecționerul României.

"Am văzut că se tot vorbește că Mircea Lucescu nu a fost contactat pentru a prelua naționala României. Eu spun că ar fi bine să îl întrebați pe domnul Mircea Lucescu dacă a fost contactat de președintele Răzvan Burleanu după EURO 2016. Mai mult de atât, este foarte greu să înlocuiești un salariu de jumătate de milion de euro (n.r. salariul lui Daum) cu un salariu de trei milioane de euro (n.r. salariul pe care Lucescu îl are la naționala Turciei).

Cu Olăroiu chiar eu am discutat. Mi-a spus foarte clar că el are un salariu bun acolo (n.r. la Al Ahli Dubai), are o clauză de reziliere foarte mare și nu poate să-și permită să vină la echipa națională. După ce am discutat toate aceste aspecte, pe care el le știe, apar fel de fel de oameni care vor să fie binevoitori și să spună că noi n-am vorbit niciodată cu Olăroiu sau că Olăroiu ar fi venit gratis.

În momentul în care se va pune problema schimbării selecționerului, Gică Hagi va fi una dintre variante. Merită cu prisosință a doua șansă la echipa națională" , a Andrei Vochin la TV Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
gigi.scula
gigi.scula  •  17 August 2017, 19:38

Nu va fie frica!!! Vine Chirila.. marele antrenor!!

para.para
para.para  •  17 August 2017, 17:33

Oamenii aia "de bine" care tot au scris minciuni despre Olaroiu sau despre FRF, sunt fanii fcsb angajati la gesepe. Toata manipularea doar pentru rating si cateva click-uri. Asa au "invatat" ei ce inseamna deontologia profesionala.

liviuemil
liviuemil  •  17 August 2017, 17:28

Hagi nu v-a veni niciodata atit timp cit Burlica este la conducere!. Trebuie schimbata toata federatia de fotbal daca vrem cu adevarat sa scoatem capul in lume!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează