FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Dezvăluiri despre negocierile FRF - Olăroiu: "Trebuiau să insiste" » Iorgulescu vine cu o ipoteză-șoc: "Așa au gândit"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 16:13

Gino Iorgulescu, președintele FRF, a vorbit despre Cosmin Olăroiu și despre posibilitatea ca aceasta să fie numit în viitor selecționerul României.

Acesta a spus că FRF trebuia să insiste pentru aducerea lui Olăroiu și că acesta își dorește să devină selecționerul României.

"Cred că nu s-a insistat prea mult pe varianta Olăroiu la naţională. Au fost discuţii cu el, dar trebuia insistat mai mult. Trebuia ca șefii FRF să meargă în Dubai şi să încerce să discute cu şefii clubului Al Ahli. Să forțeze lucrurile. Cred că la un moment dat va ajunge la naţională.

Probabil că acum cei de la FRF se gândesc că Olăroiu e prieten cu mine. Dar el, când e vorba de fotbal, nu ţine cont nici de familia lui. El uită de toată lumea, în momentul când pregăteşte un meci. Nu are nicio legătură cu nimeni", a spus Iorgulescu la conferința de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
marius.bxl
marius.bxl  •  19 Septembrie 2017, 08:20

Ce ? cand l-au schimbat pe burleanu din functie?cum a ajuns iorgulescu sef la frf ?.pana ieri eu stiam ca este sef la lpf.sunt de acord ca ziaristii care posteaza stiri false sa faca puscarie pe viata

gabisp
gabisp  •  19 Septembrie 2017, 00:18

Olaroiu si Lucescu vor veni sa antreneze Nationala cand aceasta le va oferi contracte de 3-4 milioane de euro. Adica la "Pastele Cailor"...!

469386039881066
Deni Denisa  •  18 Septembrie 2017, 23:01

Olaroiu este prietenul lui iorgulescu si este normal sa il sutina ,dar olaroiu a fost la nationala arabiei contractul de 1an ,dar a fost dat afara dupa rezultate dezastruoase ,nici o victorie numai egaluri si infrangeri ????ce ar face la echipa romaniei !!!!! El nu cunoste fotbalul european de cand e plecat ,dar interesele lui jiji sant foarte mari si un fcsb la nationala lar umple de banii din vanzarile de jucatori pe jiji nu la interesat nationala ci banii

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close