FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dezvăluiri incendiare de la FRF: "Veneau oameni cu un miel sau cu o sacoşă de carne!" :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 12:01

Asistentul lui Răzvan Burleanu, directorul FRF Radu Vişan, a purtat un dialog cu jurnaliştii GSP, în care a făcut unele dezvăluiri incendiare. Într-un interviu cu cărţile pe masă, Vişan a rămas şocat de ce a auzit pe holurile FRF în legătură cu practicile din perioada lui Mircea Sandu

În vîrstă de 33 de ani, Radu Vişan e printre şefii FRF care îşi asumă reponsabilitatea calificării "naţionalei" la Euro 2016 şi crede că e important ca naţionala să beneficieze de profesionişti ai sportului, dar şi de administratori buni.

"Mi se pare că Federaţia trebuie privită ca un club. Cîtă vreme administraţia nu produce performanţă, nu poţi spera să ai performanţă de joc. Barcelona n-ar mai achiziţiona fotbalişti de valoare, nu ar mai face lucrurile mari care sînt vizibile cîtă vreme conducerea clubului n-ar face business la cele mai înalte standarde de pe piaţă. 

De cînd am venit la FRF am auzit chestii absolut fabuloase. Uneori nu mi-a venit să cred pînă n-am auzit de la mai mulţi oameni ce se petrecea la FRF! Cadouri în kilograme de carne! Vorbim despre o realitate precară, cvasiprimitivă! Trebuie să schimbăm, oamenii să înţeleagă că nu e cazul să vină la Federaţie cu un miel sau cu o sacoşă cu carne".

Vişan e director de Dezvoltare Instituţională. Vrea să reformeze Federaţia folosind modelul UEFA. A lucrat pentru Băsescu între 2008 şi 2014, coleg cu Burleanu în echipa de consilieri a preşedintelui. Acum, fostul său coleg îi este şef. Radu a devenit ”umbra” altui preşedinte. GSP a publicat un interviu de 4 pagini cu Radu Vişan în Gazeta Digitală, poate fi citit integral aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
redknapp
redknapp  •  06 Iulie 2014, 15:46

Burleanu si Visan, ca doi basisti consecventi ce sunt, vor reforma federatia. Dar in folosul lor... Si o vor reforma atat de mult incat spaga va deveni si mai mare. ... Doar vorbim despre acolitii lui Basescu...

addriann
addriann  •  06 Iulie 2014, 09:50
Postat de sakamoto pe 05 Iulie 2014, 15:45

Slugile-locotenentii- Mafiotului Sandu, stau si sub conducerea lui Burleanu, pe posturi. Nimic nu s-a schimbat:pleaca ai nostri, vin ai nostri...Tot fotbal Mafiot avem! Duru, Bricheta, Tudor, Balaj, Coltescu etc Iorgulescu, continua ce au facut atunci cind conducea nasu...Nimic nu s-a schimbat! Fotbal satesc, Kooperativa, Kaprele, arbitri corupti, fotbal neperformant, blaturi, mizerie morala. De ce mai exista inutil LPF? Nu ajunge FRF? Banii pe care-i papa incompetentii inutili de la LPF ar trebui dirijati la copii, juniori si tineret-sperante. Daca priviti cu atentie la CM fac performanta, NUMAI tari unde fotbalul juvenil este tratat cu maxima atentie! Un sector vital, neglijat de nasu!

Important nu este ce fel de spaga se lua in trecut ( oricum au scapat cu totii) , ci salvarea fotbalului romanesc. S-ar putea sa existe asemanari intre Burleanu si Sandu, referitor la fotbalul juvenil ( nu am auzit de un set de masuri concrete), dar deosebirea dintre cei doi este ca Burleanu va rezista putin in fruntea FRF, fara sa aibe rezultate...

lebateauivre
lebateauivre  •  06 Iulie 2014, 09:44
Postat de stelistul1 pe 05 Iulie 2014, 18:09

Sugestiv. Unul dintre noii shefi de la FRF preoduce informatii pe care LE-A AUZIT PE HOLURILE FEDERATIEI. Si-a asigurat credibilitatea cu chestia asta.

aveti dreptate ! spaga la federatie pe vremea nasului !? imposibil !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează