FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Răsturnare de situație?! Dezvăluiri de la negocierile Rădoi - FRF: „Mirel a cerut alt contract!”

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională, a dezvăluit detalii de la negocierile dintre actualul selecționer și FRF.
Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională, a dezvăluit detalii de la negocierile dintre actualul selecționer și FRF.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 20:25 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 20:57

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională, a dezvăluit detalii de la negocierile dintre actualul selecționer și FRF.

După campania de calificare ratată la Campionatul Mondial, FRF a anunțat că va încerca să-l convingă pe Rădoi să rămână. Asta după ce antrenorul a spus clar că nu mai e cale de întoarcere.

Oficial, Federația nu a mai divulgat clarificări de la negocierile cu Mirel. Apoi, Hagi a anunțat că a fost ofertat să preia România. După refuzul „Regelui”, Federația l-ar fi contactat și pe Răzvan Lucescu. Antrenorul lui PAOK a declinat de asemenea propunerea.

Mesaj pentru FRF: „Am vorbit cu Boloni și vrea la națională!” » Salariul dorit pentru a accepta postul de selecționer
Propunere
Mesaj pentru FRF: „Am vorbit cu Boloni și vrea la națională!” » Salariul dorit pentru a accepta postul de selecționer

Nicolae Dică: „Rădoi vrea un contract pe 2-4 ani, nu pentru 6 luni”

Astăzi, Dică a lăsat de înțeles că Rădoi a fost nemulțumit de propunerea venită de la FRF. Contractul din prezent al acestuia se încheie pe 30 noiembrie. Din ce spune Dică, Mirel Rădoi și-ar fi dorit o înțelegere pe o durată mai lungă.

„Vineri (n.r. - săptămâna trecută) a fost discuția FRF - Rădoi. Nu s-a ajuns la niciun consens.

Mirel a cerut un contract mai lung, nu pe 6 luni, cât ține Liga Națiunilor. Nu vreau să spun mai multe... E normal să vrea un contract mai lung, pe 2 ani, 4 ani. Am văzut că apoi i s-a oferit lui Hagi pe 4 ani”, a declarat Dică la Telekom Sport.

Dică nu mai rămâne alături de Rădoi!

În orice caz, Nicolae Dică nu va mai rămâne în staff-ul lui Rădoi, fostul său coleg de la FCSB:

Am vorbit cu Mirel după ce a discutat el cu FRF, i-am zis că vreau să fiu antrenor principal. E o nouă perioadă. Am avut o perioadă foarte bună de 2 ani de zile, am colaborat foarte bine. Nu m-am simțit ca un secund, am făcut parte din grup, a fost excelent. Dar voi merge pe drumul de antrenor principal de-acum încolo”.

„Am avut oferte cât timp am fost la FRF, să fiu principal. 3 din Liga 1, mai multe din Liga 2 și am avut și de afară. Nu regret. Am zis că voi fi și eu acolo cât timp va fi Mirel”, a mai spus Dică la Telekom.

Dacă eram în locul lui Mirel, făceam orice ca să rămân la națională. Am debutat 20 de jucători în 2 ani de zile, nu sunt puțini. Am fost aproape să ne îndeplinim obiectivul. Ăsta e regretul nostru, că n-am lăsat echipa pe locul 2. Eu cred în acești jucători, au crescut în 2 ani și nu sunt încă la randamentul maxim. Pot mai mult. Această echipă în 2 ani va deveni mai puternică și se va califica la Euro
Nicolae Dică

Poate dacă terminam pe 2, Mirel rămânea. Eu și în situația de față i-am zis de mai multe ori să continue. Dar nu decid eu pentru el
Nicolae Dică

Mi-aș dori ca antrenorul care vine să reușească să meargă pe lucrurile bune pe care le-am făcut. Să le ducă mai departe și să le îmbunătățească. Poate dacă va veni un antrenor care gândește ca noi
Nicolae Dică

Nicolae Dică n-ar refuza naționala României

Întrebat despre antrenorii ofertați de FRF, „Nick” a spus că el n-ar putea să refuze prima reprezentativă: „Eu n-aș refuza niciodată naționala. Poate proiectele pe care le au, cum e domnul Hagi, nu le permit să vină unora. Răzvan Lucescu are și el un contract lung în Grecia, s-a înhămat la o treabă. Nu e ușor să pleci de la o echipă cu care vrei să iei titul, să joci în Ligă”.

DEZBATERE GSP » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale?

Citește mai multe știri despre echipa națională:

România nu poate juca pe Arena Națională în Nations League! Ce eveniment îi alungă pe „tricolori”

Mutu, discurs sincer despre națională: „Să ne dăm seama de valoarea echipei și să nu mai avem așa mari pretenții” » Ce spune despre postul de selecționer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
torque07
torque07  •  29 Noiembrie 2021, 17:55
Postat de outofmymindbrbk pe 27 Noiembrie 2021, 21:26

Faceți cum vrea...contract pe 6-10 ani...și așa nu ne mai calificăm vreodată la vreun turneu final. Nu poți avea pretenții nici măcar să te califici la un baraj când vezi mocirla in care se scalda nestingheriți pușcăriașii in liga mămăliga.

+1

matei007
matei007  •  27 Noiembrie 2021, 22:23

Prost nu e cel care cere

853246084756615
Marcel Popa  •  27 Noiembrie 2021, 22:06

Antrenorii astia vand iluzii, pe salarii mari.Dica vorbeste ca au debutat 20 de jucatorii .Armenia a castigat cu noi si Islanda nu am invins-o.La baraj nu ai ce cauta ,trebuia sa castigi doua meciuri.Ei sant baieti destepti ,dar ar trebui platiti bine, doar daca ne calificam.Este rusinos sa termine Macedonia deasupra ta.Dica si Radoi inca nu au aratat nimic, ca antrenori.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează