FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Dinu, în plin delir la TV: "Securiștii au fost buni, patrioți, nu ca în democrația asta falsă! Dar Burleanu e un torționar!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 10:03

În studioul Dolce Sport, Dinu a lansat un atac dur la adresa președintelui Răzvan Burleanu, pe care îl compară cu un torționar. Afirmația a fost făcută după ce medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu, a fost dat afară după 26 de ani.

"Cred că doctorul Popescu, pe care îl cunosc foarte bine, și care este un om competent, atașat de jucători, de oameni, a creat o atmosferă foarte bună și era acceptat de colectiv, face o apreciere complet greșită. Îl face pe actualul președinte securist.

Stați puțin, o spun cu toată responsabilitatea. Au fost securiști de foarte mare valoare, patrioți, care au lucrat pentru interesele României, fără de care, fără un general Vlad, Victor Stănculescu, de la Armată, nu se mai trăia carnavalul ăsta de democrație falsă de la ora actuală și nu se mai încheia acel regim, care a avut ultimii ani cu multe greșeli care trebuiau evitate.

Eu cred că mai degrabă comportamentul acesta, că de ce ai vorbit cu Panduru și cu Stelea, aparține unui torționar, unui inchizitor, mai degrabă, decât unui securist, pentru că securiștii au fost, mulți dintre ei, în primul rând patrioți", a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Victor Stănculescu a primit o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav în reprimarea în sânge a revoluției de la Timișoara.

După ce și-a încheiat colaborarea cu FRF, Pompiliu Popescu a declarat că președintele Federației "se comportă ca un securist."

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (38)
898838850158768
Gherghe Sebastian  •  13 Mai 2016, 13:41

Eu cred ca acest dr.Pompiliu are o varsta inaintata,trebuia singur sa se ceara la pensie nu sa fie obligat de federatie.Dar probabil ca avea ciolanul destul de mare ca si altii ca el !

138201369863535
Eugen Alexa  •  13 Mai 2016, 09:00

Dinu face ca de obicei un exercitiu de autoadmiratie. Nimic nou la domnul "procuror".

polistul68
polistul68  •  12 Mai 2016, 17:18
Postat de Marea Egee pe 12 Mai 2016, 16:53

Dinu a fost un bun inchizator,mijlocas central,fundas central uneori,fata de generatia de azi ,dar comparativ cu jucatorii din nationala 70 nu e gresit daca spui ca era mediocru( Dobrin,Dumitrache,Lita Dumitru,Iordanescu ,Dembrovschi, Domide, Tataru, Nunweiler chiar si Lucescu ,Dudu etc...) !

1. Fundas central, asta a fost meseria lui de baza. 2. Cum poti sa compari un mijlocas cu un fundas ? Da, era o generatie buna...Lita Duumitru, Dembo, Iordanescu..dar si Dinu era bun.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează