FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Panduru și Dinu îi cer explicații lui Rădoi: „L-a convocat, dar e jalnic! N-am văzut niciodată atitudinea asta, nu e din fotbal”

Cornel Dinu și Basarab Panduru au criticat prestația lui Mario Camora (34 de ani) din FCSB - CFR Cluj, scor 3-0, și nu înțeleg convocarea lui la echipa națională.
Cornel Dinu și Basarab Panduru au criticat prestația lui Mario Camora (34 de ani) din FCSB - CFR Cluj, scor 3-0, și nu înțeleg convocarea lui la echipa națională.

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 22:23 / Actualizat luni, 22 martie 2021 22:56

Basarab Panduru și Cornel Dinu au criticat prestația lui Mario Camora (34 de ani) din FCSB - CFR Cluj, scor 3-0, și nu înțeleg convocarea lui la echipa națională. 

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022 
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Mario Camora a fost printre cei mai slabi fotbaliști ai campioanei în eșecul usturător cu FCSB. A pierdut inexplicabil mingea la reușita de 2-0 a „roș-albaștrilor” și l-a scăpat din vedere pe Octavian Popescu, la faza în care Arlauskis a fost eliminat. Cornel Dinu și Basarab Panduru pun sub semnul întrebării convocarea fundașului stânga la națională, pentru primele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. 

Mario Camora, în vizorul lui Cornel Dinu

„La eliminarea lui Arlauskis, Popescu pleacă de lângă Camora, care e căzut. L-am adus şi la naţională. E jalnic din punct de vedere defensiv. Camora nu a impresionat niciodată din punct de vedere defensiv. E o umbră a unui apărător de care ai nevoie în banda stângă”, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Panduru și Dinu îi cer explicații lui Rădoi: „L-a convocat, dar e jalnic! N-am văzut niciodată atitudinea asta, nu e din fotbal”

Basarab Panduru a împărtășit aceeași idee: „Pe Camora l-am naturizalizat în cel mai slab moment al carierei lui. Atitudinea asta nu am văzut-o niciodată la Camora, la al doilea gol. Şi-a pus mâinile în cap, nu e din fotbal, a rămas blocat, după ce a greşit”.

4a fost nota primită de Camora pentru prestația din FCSB - CFR 3-0

2 aparițiiare Camora la prima reprezentativă a României. A fost integralist în eșecul cu Islanda, scor 1-2, în play-off-ul pentru Euro, și în remiza 1-1 din Irlanda de Nord.

VIDEO. Dumtru Dragomir după FCSB - CFR 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

„Veteranul” care suspină după convocarea la echipa națională: „E clar că mi-aș fi dorit să fiu acolo”

Au întors decizia! Ionuț Radu se alătură lotului primei reprezentative și e apt pentru debutul în preliminariile Mondialului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
argus
argus  •  23 Martie 2021, 16:10

Panduru si Dinu, au jucat meci de meci "perfect"! Nu au fost depasiti nici in viteza, nici driblati de vreun adversar, ce mai, jucatori "perfecti"! Ca sa vezi prostie, ca sa vezi ca Gigi Becali nu este singurul care "spune ce gandeste (?) dar nu gandeste ce spune"! Pana la urma, nu jucatorii FCSB (Steaua?) au jucat bine (as spune chiar mai bine ca niciodata!) NU! Panduru si Dinu i-ar fi "tinut" (mai ales Dinu care avea mai mereu crampoanele "potrivite" taman pe turloaiele adversarilor). Mai oameni buni, chiar credeti ca CFR Cluj, cu voi (zmeii, zmeilor) in teren, ar fi incasat mai putine goluri? Ce meci ati vazut? Va dati "in stamba" (ca sa nu zic ca va faceti de ras!) si, mai ales DATI in selectioner si unul din jucatorii pe care acesta conteaza! Apropos de selectie! Marele "analist" Dinu, sa-si aduca aminte de selectia jucatorilor care au incasat cinci goluri in meciul Slovacia - Romania 1-5 (4 sep 1999, preliminarii Euro 2000) slovacii jucand in inferioritate numerica! Sa ne spune cum ales echipa, aparatorii in special)! Mare "realizare"! Ati pus presiune pe Camora, doar asa, ca sa va adti mai mari, mai priceputi decat Radoi!Parafrazandu-va, as spune ca "N-am văzut niciodată atata ipocrizie...” (sursa: https://www.bing.com/search?q=slovaci-romania+5-1&form=ANNTH1&refig=05a92a0a20f24ed29cfaee3e7895751f) PS Dinule, fi barbat si dezvolta "strategia"din meciul Slovaci

ciollo
ciollo  •  23 Martie 2021, 15:53

Aici vorbeste un fost (sau acual) bautor, cu un AVC si suspect de parkinson, impreuna cu un pseudo/jurnalist, plin de venin si lipsit de orice deontologie profesionala. Si unde comenteaza? LA GIGI SPORT. Iar faptul ca ei vorbesc in acest fel de unul dintre motoarele unei echipe care a castigat ultimele 3 campionate, nu face decat sa/i descalifice. Sa le arate gradul de impartielitate jurnalistica. Zero oameni, zero caractere!

radoo93
radoo93  •  23 Martie 2021, 15:34

Pai si pe cine poti convoca pe acel post in afara de Bancu si Camora? Stranieri nu avem pe acel post. FCSB nu are fundas stanga roman. Pe cine sa iei? Pe Dobrescu de la Clinceni sau pe Stefan de la Sepsi? Cred ca ei ar fi variantele urmatoare. Totusi Camora macar a jucat in CL la viata lui si a condus cea mai solida aparare din Liga I 3 ani la rand (poate 4, ramane de vazut).

Vezi toate comentariile (27)
Comentează