FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Discuție între Ionuț Lupescu și Gheorghe Hagi despre ieșirea patronului de la Viitorul din fotbalul românesc: "Tu pleci și eu vreau să vin"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 19:08

Ionuț Lupescu a vorbit despre eventuala plecare a lui Gică Hagi din fotbalul românesc și despre modelele pe care trebuie să le urmeze Federația Română de Fotbal.

"Am vorbit cu Gică Hagi și Gică Popescu. I-am zis lui Hagi: «Gică, tu pleci și eu vreau să vin». Îl înțeleg. A investit foarte mult, nu doar financiar ci și multă pasiune. Ar fi mare păcat pentru fotbalul românesc. Tocmai de asta și vin. Cred în proiectul lui. Se poate face și la alte niveluri. Trebuie să începem de undeva.

Problema e că trebuie nu se va rezolva totul aici. Trebuie să pornim de la bază. Vreau să creez un mare grup de lucru, în care să avem parteneri. Să facem o strategie pe următorii 5, 6 ani. Cred că parlamentarii așteaptă o propunere concretă din partea noastră. Au făcut-o vecinii din Ungaria, francezii, belgienii. Sunt sigur că voi găsi uși deschise peste tot", a declarat Ionuț Lupescu la TV Telekom Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
10204072431627928
Mircea Serban  •  14 Februarie 2018, 21:43

...cred ca prin (re) alegerea lui Dedu (FRH) "caracatita" vara iar in cerneala sportul romanesc si cred ca Lupescu nu va fi lasat sa castige sefi FRF! Daca, TOTUSI atinci nu numai fotbalul ci, TOATA SUFLAREA SPORTIVA se va urni pe un alt drum! Doamne ajuta!

argus
argus  •  14 Februarie 2018, 21:41

Ce-a facut "RAU" Ovidiu Ioanitoiai? L-a criticat pe "frat'tu", pe Burleanu? Aaaa...! Poate ca "binele" vazut de tine este aducerea lui Vasaris ca sef al arbitrajului, asta sa fie? Ca l-a platit pe Daum regeste? Ca a marit diurnele la 500 Euro, a acordat (incepand cu el, bine-nteles!)primele pentru NECALIFICAREA la CE din Rusia? Mai frate tu "gandesti ce spui" sau numai "spui ce gandesti". Cand te vezi cu "burlanistii" ?

pribeagul
pribeagul  •  14 Februarie 2018, 20:31

Daca nu te incurci cu Sandu Dragomir Ioanitoaia Piturca..toti astia care au dus fotbalul romanesc unde este acum..Vei fi o alegere buna..Daca iti iei in echipa macar unul din cei ce de 20 de ani si-au batut joc de fenomenul fotbal.. O sa dezamagesti...rau de tot orice ai face...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează