FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Doi accidentați după antrenamentul naționalei de azi! Oficialii FRF anunță: "Unul dintre ei nu va juca deloc cu Armenia și Kazahstan"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 21:41

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a făcut bilanțul accidentaților după antrenamentul oficial pe care naționala României l-a avut înaintea meciului de sâmbătă cu Armenia.

Oficialul FRF nu are deloc vești bune. După accidentarea lui Alexandru Maxim din debutul ședinței de pregătire a apărut și Steliano Filip, care n-a terminat antrenamentul și nu va juca în dubla cu Armenia și Kazahstan.

"Maxim și Steliano Filip au ceva probleme medicale. Maxim ar putea juca împotriva reprezentativei din Kazahstan. Steliano mai are nevoie de câteva zile de odihnă. La început părea o accidentare ușoară, dar nu-i chiar așa. Nu va putea face antrenamente cu echipa", a declarat Andrei Vochin la Dolcesport.

"E o vreme superbă în Armenia. Gazonul e la fel de bun. Stadionul are vreo 15 mii de locuri. Până astăzi se vânduseră 7.000 de bilete. Probabil până la ora jocului vor fi 10.000 de spectatori" Andrei Vochin

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează