FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Două decizii ale lui Rădoi, criticate în direct: „Nu înțeleg de ce joacă acolo! Câte trebuie să mai facă?”

România - Germania 0-1: Nicolae Stanciu, în duel cu Leon Goretzka @Imago +49   FOTO
România - Germania 0-1: Nicolae Stanciu, în duel cu Leon Goretzka @Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 01:28 / Actualizat luni, 29 martie 2021 10:14

România a pierdut la limită cu Germania, 0-1, în etapa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial. Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria naționalei, nu e de acord cu folosirea lui Nicolae Stanciu în fața apărării, acolo unde Rădoi l-a utilizat în primele două jocuri din martie.

  • După rezultatele de azi din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3 înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Toate detaliile despre România - Germania 0-1, AICI

România - Germania 0-1. Dorinel Munteanu, despre înfrângerea cu nemții

Nu înțeleg de ce Stanciu joacă închizător. E o diferență mare între ce joacă la echipa de club și ce joacă la națională. Probabil că el nu poate să spună nimic, pentru că naționala nu se refuză, dar trebuie folosit pe postul lui. Joacă în folosul echipei acolo, dar se vede că nu se descurcă.

La fel și cu Tănase. Câte trebuie să mai facă până să îl folosim vârf? A dat 18 goluri în campionat, toate pe acest post. De ce nu îl folosim acolo? Avem tot dreptul să vorbim, nu poate să ne pună nimeni lacăt la gură. E în interesul echipei naționale. Nu am nimic personal cu Rădoi, dar ar trebui să asculte ce spun oamenii care au o anumită experiență și îl pot ajuta”, a declarat Munteanu la ProTV.

La Slavia Praga, unde are un randament foarte bun în acest sezon (13 goluri și 6 pase de gol), Stanciu joacă de cele mai multe ori într-o poziție mai avansată, de mijlocaș ofensiv. În 24 de partide dintre cele 33 jucate în acest sezon a fost folosit ca număr 10, iar cifrele sale sunt foarte bune: 10 goluri și 5 pase gol. În cele 9 meciuri jucate ca inter, Stanciu are 3 goluri și o pasă decisivă.

În schimb, la ultimele meciuri jucate la „națională”, Stanciu a fost poziționat mai departe de poarta adversă, ca „închizător” sau inter.

Două decizii ale lui Rădoi, criticate în direct: „Nu înțeleg de ce joacă acolo! Câte trebuie să mai facă?”

134 de selecțiiare Dorinel Munteanu la echipa națională, fiind cel mai selecționat jucător din istoria reprezentativei

Cele mai tari imagini din România - Germania 0-1

+45 FOTO

Clasamentul grupei J

Două decizii ale lui Rădoi, criticate în direct: „Nu înțeleg de ce joacă acolo! Câte trebuie să mai facă?”

Citește mai multe știri despre România - Germania:

Joachim Low, impresionat de naționala lui Rădoi: „România are cu totul altă forță față de Islanda! N-am putut face 2-0”

Lui Florin Niță i-au dat lacrimile în timpul interviului: „M-ai emoționat!”

Spune ADIO naționalei! Toni Kroos și-a anunțat retragerea înainte de România - Germania

România - Germania, comentat LIVE de Geambașu, Ioanițoaia și Botezatu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gigicoaste
gigicoaste  •  29 Martie 2021, 16:03
Postat de the.king pe 29 Martie 2021, 11:57

Pai cum sa joace Stanciu mai avansat????Unde mai intra Printu', cum mai da el pasa direct la adversar , cum mai face el 0 driblinguri pe meci si cum mai isi etaleaza el viteza daca joaca Stanciu pe postul pe care l-a ocupat el aseara degeaba???? Acum ca a dat golul victoriei cu Macedonia trebuie sa-l suporte coechipierii pe teren chiar daca nu face absolut NIMIC!

Nu are treaba cu Hagi, dar se vede ca asta e durerea ta. :)) Stanciu joaca pe orice parte la Slavia, deci se poate face loc pentru amandoi daca asta ar fi problema.

ionica007
ionica007  •  29 Martie 2021, 14:12

Tzutzarul lui Burleanu, ajuns ca si Mutu in fruntea unei ''nationale'' doar datorita faptului ca in fruntea federatiei este un no name pus acolo politic caruia-i plac limbile, nu mai surprinde aproape pe nimeni. Imensul noroc al lui Radoi se numeste NITA... Restul sunt vorbe aiurea, despre un individ care este in fruntea unei reprezentative care si-ar arata adevarata valoare daca ar avea ANTRENOR... La fel ca si celalalt individ parasutat DIRECT in fruntea unei ''nationale'', cu o expertiza ZERO la nivel de antrenorat, Radoi va sfarsi prin a ne deceptiona... Pacat de generatia asta....

alxfarul
alxfarul  •  29 Martie 2021, 13:23

In sfarsit l au prin treaz pe Dorinel la un interviu..cre ca era prea dimineta si era inchis la carciuma din cauza pandemiei.. Da domle, Stanciu nu joaca inchizator niciodata, e inutil acolo,se iroseste un jucator care daca prinde o zi buna , poa sa faca ceva diferente , a aratat o cel putin sez asta.. iar Tanase chiar a jucat varf sezonul asta..iar in concurenta cu ce varfuri avem,era chiar indicat..si puscas si keseru in meciul cu germania au aratat ff prost amandoi.. Radoi tre sa joace cu ce are nu cu ce viseaza ca ar fi jucatorii lui..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează