FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Joachim Low, impresionat de naționala lui Rădoi: „România are cu totul altă forță față de Islanda! N-am putut face 2-0”

Joachim Low (61 de ani), selecționerul Germaniei, a lăudat reprezentativa României, după victoria obținută în preliminariile Campionatului Mondial, scor 1-0. +49   FOTO
Joachim Low (61 de ani), selecționerul Germaniei, a lăudat reprezentativa României, după victoria obținută în preliminariile Campionatului Mondial, scor 1-0.

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 00:42 / Actualizat luni, 29 martie 2021 00:42

Joachim Low (61 de ani), selecționerul Germaniei, a lăudat reprezentativa României, după victoria obținută în preliminariile Campionatului Mondial, scor 1-0. 

„România are cu totul altă forță, capacitate tehnică și calitate în ofensivă, în comparație cu Islanda. E alt adversar! Ne-a pus probleme în atac, dar am excelat în recuperarea mingii. Asta m-a mulțumit. Dacă e să rostesc o critică, e la adresa șanselor ratate. La asta trebuie să lucrăm, nu am putut face 2-0. Dar echipa a fost concentrată, în fața unui adversar bun. Ne aflăm pe drumul bun

Mâine va trebui să vedem dacă există jucători accidentați, să văd ce energie mai au. Am avut nevoie de primele două jocuri pentru a ne intrat în ritm. Posibil să existe niște modificări și pentru miercuri, cu Macedonia de Nord”, a declarat Low, într-o conferință de presă. 

FOTO Cele mai tari imagini din România - Germania

+45 FOTO

Citește și alte știri despre România - Germania: 

Mirel Rădoi nu l-a iertat pe Mario Camora! Ce mutări a fost nevoit să facă, după eroarea din prima repriză

FOTO România a cerut ofsaid la golul marcat de Germania + doi „tricolori” au gafat

A rupt tăcerea după 12 ani! Ce s-a întâmplat la echipa națională: „Victor Pițurcă era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  29 Martie 2021, 09:38

Nu a fost neaparat o lauda la adresa Romaniei. Era clar ca exista o diferenta de valoare de la cer la pamant. Germania a jucat mai mult din inertie, stiind ca vor castiga. Fara Kroos, Sule si neobositul Mueller, Germania a mai comisc si greseli, dar cu astia 3 in teren, eram facuti praf. Asa... Gniabri si Sane s-au culcat pe o ureche si au ratat mult. Aia ne mai trebuia, la ce autostrada aveam pe partea lui Camora, sa-l mai ai pe Kroos langa Kimich, Sule sa-ti vina in driblinguri pe 16 si Mueller sa alerge de parca ieri s-a apucat de fotbal. Noi am dat tot ce este mai bun si poate scoteam un egal 'istoric' pentru ca din minutul 80, Germania a lasat-o moarta, insa cand alergi tot meciul dupa adversari, nu poti sa ai luciditate in fata portii. Clar este ca Germania cand vrea sa joace, ne da 8-0 fara prea mari probleme. Razboaiele noastre sunt cu Islanda, Macedonia si Armenia.

max9
max9  •  29 Martie 2021, 09:00

antrenament cu germania care tragea la poarta lui nita. n-am vazut echipa romaniei

sasesase
sasesase  •  29 Martie 2021, 08:20

Neamțul tot educat rămâne! Îmi amintește de Tuchel la meciul in care Coltescu a fost acuzat de rasism! Asta este diferența dintre Germania și România la absolut orice : 150 de ani de educație, dezvoltare, SPORT, etc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează