FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

Dorinel Munteanu îi cere lui Contra să scoată un titular din echipă: "Nu se potrivește acolo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 22:21

Înainte de Serbia - România, luni, ora 21:45 (Pro TV, GSP.ro) în etapa a 2-a din Liga Națiunilor, Dorinel Munteanu (50 de ani) spune că atacantul Claudiu Keșeru (31 de ani) nu se potrivește în sistemul pe care selecționerul Cosmin Contra îl folosește la națională.

În plus, Munteanu îi cere lui Contra să-l folosească neapărat din primul minut pe Constantin Budescu.

"Keșeru nu se potrivește în sistemul 4-2-3-1. Nouă ne trebuie un atacant puternic acolo în față pentru a ține mingi pentru oamenii care vin din spate. Atacantul trebuie să fie în fața porții, dar Keșeru nu se regăsește acolo.

În echipă ar trebui să fie și Budescu, nu poate lipsi", a declarat Dorinel Munteanu la TV Digi Sport.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Serbia - România // Corespondență GSP din Belgrad » Contra i-a răspuns în premieră lui Cornel Dinu după atac: "A revenit negativismul"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
razar99
razar99  •  10 Septembrie 2018, 13:59

problema este ca dc il scoti pe keseru cu cine joci?.. Tucudean nu se prea lipeste nici el de gol(poate ma contrazice in seara asta), iar alt atacant de careu nu prea vad pe la noi... majoritatea sunt mijlocasi ofensivi sau pe post de al 2-lea atacant... oricum e greu sa joci si cu varf impins dc nu ai oameni la mijloc si pe flancuri capabili sa ofere ceva mingi filtrante. Sper ca Marin si Stanciu sa joace la niv ridicat in sseara asta si sa plecam macar cu 1 punct de la Belgrad. Bafta baieti!

100185550934873
Septimiu Codrean  •  10 Septembrie 2018, 11:08

Cinci luam azi ! Una manita de la Serbija ! Propun revenirea la liga de fotbal amator in Romania . E mai aproape de adevar asa ! La ce capitol suntem profesionisti , noi romanii ? La ce capitol ?

780708698710213
Razvan Claudiu  •  10 Septembrie 2018, 10:13
Postat de Razvan Claudiu pe 10 Septembrie 2018, 10:12

Amice,Keserul e praf si pulbere si asa a fost mereu.Da goluri in campionatul bulgar unde daca o scoti pe Ludogoret este de nivelul ligi 2 spre 3 de la noi.Incearca sa te uiti la tv prin fata tv.-ului nu prin spate!

Keseru,scuze!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează