FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Dorinel Munteanu: "Sînt mulţi jucători în Liga I care puteau fi convocaţi cu Israel"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat că selecţionerul Răzvan Lucescu ar trebui să aibă încredere în jucătorii din campionatul intern şi că naţionala are nevoie de fotbalişti precum atacantul Adrian Mutu.

"M-a durut inima când mă uitam la meci, dar n-aveam ce face. Nu mă aşteptam să pierdem şi pentru asta nu ar trebui să existe scuze. Trebuie să ne trezim! Nu sunt de acord cu Răzvan Lucescu care spune că anul acesta e cel mai slab campionat.

Trebuie să avem încredere în jucătorii din campionatul intern şi cred că, fără să o fac pe selecţionerul, sunt mulţi jucători valoroşi la Steaua, Dinamo, Rapid, CFR, Unirea şi chiar Craiova, care pot fi convocaţi", a declarat Dorinel Munteanu.

Fostul internaţional a adăugat că, în opinia sa, Adrian Mutu nu ar trebui îndepărtat de la naţională. "Nu sunt de acord cu indisciplina, dar de la început am spus că Mutu este o valoare şi nu trebuie renunţat la el. Nu sunt însă de acord că naţionala ar fi dependentă de un jucător sau altul", a mai spus Munteanu.

Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  06 Martie 2010, 23:53

Daca dorinel bate pe cfr atunci e antrenor de nationala.Ceahlaul a batut steaua,i-au jignit pe dinamovisti.Dar pe otelul nu au putut-o opri.Otelul chiar putea invinge mult mai categoric la Piatra neamt.Cred ca oamenii ce nu cred in Dorinel se inseala amarnic.Vedem sfarsitul campionatului si unde va termina otelul cu echipa facuta de el.Cred ca sus!

 •  06 Martie 2010, 08:18

Dorinel, chiar este antrenor galatenii l-au adoptat si il respecta, voi ceilalti puteti spune orice, dar aveti grija sa nu va muscati limba pt ca o sa muriti de atat venin!! dorinel calca pe urmele lui grigoras, speram ca il va depasi si ca performante si ca longivitate!

 •  06 Martie 2010, 04:04
Postat de pe 05 Martie 2010, 18:01

valoarea lui Munteanu ca si antrenor este egala cu jucatori de azi ,adica, 0.

Nu trebuia sa fi de mult in pat?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează