FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA U21 - ROMÂNIA

EXCLUSIV Prima reacție după umilința trăită de România U20 în Italia: „Ar trebui să ne dea de gândit! Nu facem față cu echipele de top”

Naționala U20 a mai bifat o umilință / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Naționala U20 a mai bifat o umilință / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 18:38 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 19:10

După 0-6 cu Anglia și 0-4 cu Germania, naționala U20 a României a mai îndurat o umilință de proporții, 0-7 contra reprezentativei similare a Italiei. Dorinel Munteanu (53 de ani) spune că eșecul ar trebui să le dea de gândit tuturor oamenilor implicați în fotbalul românesc. 

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător al naţionalei României, vine cu o concluzie îngrijorătoare pentru viitorul fotbalului românesc, fiind de părere că fotbaliștii noștri nu pot face față în fața unor adversari de top.

Făcuți KO de Italia, 0-7, oamenii lui Lobonț au 261 de meciuri în Liga 1. Adversarii abia scot capul în Serie A și Serie B
ITALIA U20 - ROMÂNIA U20 7-0
Făcuți KO de Italia, 0-7, oamenii lui Lobonț au 261 de meciuri în Liga 1. Adversarii abia scot capul în Serie A și Serie B

Dorinel Munteanu: „Nu putem face față cu echipele de top din Europa”

„Sincer, pentru mine e o surpriză foarte mare, chiar dacă au jucat cu Italia. Acum câteva zile, naționala U20 a câștigat contra Poloniei și am văzut un meci reușit. Nu știu ce s-a întâmplat acum, nu pot să-mi dau seama. E clar că nu e normal. Se pare că în jocurile cu echipele de top din Europa nu putem face față. E clar că ne sunt superiori.

Asta ar trebui să ne dea de gândit nouă, celor care lucrează în fotbal și celor care lucrează cu acești jucători. Acești copii mai pot să recupereze câte ceva, dar la echipa mare mergem din calificare ratată în calificare ratată”, a declarat Dorinel Munteanu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Italia U20 - România U20 7-0 » Umilință uriașă pentru elevii lui Bogdan Lobonț!

Naționala U20 a României a suferit o înfrângere umilitoare, 0-7 în fața reprezentativei similare a Italiei, într-un meci amical disputat la Sassuolo.

Naționala antrenată de Bogdan Lobonț, înființată chiar anul acesta, a primit o adevărată lecție din partea Italiei U20. Haosul a caracterizat defensiva „tricoloră” pe durata întregii partide. Scorul ar fi putut să capete proporții și mai mari în partea secundă, dacă portarul Antony Gabriel Petre (18 ani), legitimat la Bologna, nu ar fi avut 3 intervenții excepționale în decurs de 5 minute.

Formația de start a italienilor a valorat nu mai puțin de 8.575.000 euro, conform Transfermarkt. În comparație, valoarea primului „11” al României se ridică la 1.625.000 euro.

Naționala U20 a României suferă al treilea eșec de la înființare, după 1-6 cu Anglia U20 și 0-4 cu Germania U20. „Tricolorii” au și 3 victorii, toate cu același scor, 2-1, în fața Portugaliei U20, Cehiei U20 și Poloniei U20.

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește și alte știri despre România U20:

ANALIZĂ GSP Făcuți KO de Italia, 0-7, oamenii lui Lobonț au 261 de meciuri în Liga 1. Adversarii abia scot capul în Serie A și Serie B

Italia U20 - România U20 7-0 » Umilință uriașă pentru elevii lui Bogdan Lobonț!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
st.il.
st.il.  •  16 Noiembrie 2021, 16:34

Deranjez cu o întrebare, vă rog : ce-l recomandă pe dl.lobonț ca antrenor (indiferent unde !) ???...Prin aceste nominalizări de antrenori, la loturile naționale, recte mirel/bratu/lobonț, antrenori fără trecut/prezent/viitor, nu cumva vom ajunge să-i dăm dreptate lui burleanu și echipei sale de "luzări" ???...Să rămânem mai bine la..."futsal" !...

csa.45.suporteri
csa.45.suporteri  •  16 Noiembrie 2021, 11:18

In primul rând nu știu ce caută Giafer, mai este si căpitan :))))) băiatul asta a jucat vreo 7 meciuri ultimele 2 luni si au luat mereu minim 5 goluri

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Noiembrie 2021, 09:50

Lobont este antrenor de echipa nationala? Pe ce considerente? Ne luam de copii, ii infieram pe jucatori dar ca selectioneri punem, de fiecare data, niste neica nimeni in antrenorat.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează