FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Ipoteză-șoc lansată de Helmuth Duckadam: „E un complot împotriva lui Rădoi! Cornel Dinu, Gigi Becali, toată lumea vrea asta”

Helmuth Duckadam (61 de ani) crede că lumea fotbalului din România s-a aliat împotriva selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani). +47   FOTO
Helmuth Duckadam (61 de ani) crede că lumea fotbalului din România s-a aliat împotriva selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 18:00 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 18:19

Helmuth Duckadam (61 de ani) crede că lumea fotbalului din România s-a aliat împotriva selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani). 

Mirel Rădoi a pierdut sprijinul multor oameni de fotbal, printre care se numără și nașul său, Gigi Becali. Helmuth Duckadam e de părere că ieșirile vehemente la adresa selecționerului fac parte dintr-un plan bine ticluit, care are ca scop îndepărtarea lui de pe banca naționalei. 

Duckadam: „E un complot împotriva lui Rădoi”

„Mi se pare că există un complot împotriva lui Rădoi, pentru a fi demis sau a-și da demisia. Cornel Dinu, Gigi Becali, toată lumea vrea asta! Eu cred că asta ar fi una dintre probleme, el simte treaba asta. Simte că se încearcă debarcarea lui. Sigur, rezultatele sunt de partea celor care îl contestă. 

Părerea mea e că trebuie să rămână și să nu se abată de la drum. Se pare că a fost și el puțin derutat. Putem spune orice despre Rădoi, există o lipsă de experiență. trebuie să recunoască și el asta, dar părerea mea e că aș merge în continuare pe mâna lui. Acesta este fondul nostru de jucători. Mai pot veni un Man, un Coman, dar cam asta e echipa. Cu asta ar lucra oricine ar veni!”, a declarat Helmuth Duckadam la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Clasamentul în grupa României de Liga Națiunilor: 

Ipoteză-șoc lansată de Helmuth Duckadam: „E un complot împotriva lui Rădoi! Cornel Dinu, Gigi Becali, toată lumea vrea asta”

Programul României în Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 » România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 » Irlanda de Nord - România

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

VIDEO Ianis Hagi și Florinel Coman, la naționala de tineret pentru meciul cu Danemarca? Ce spune Mirel Rădoi

Daniel Pancu nu concepe ca Mirel Rădoi să plece de la națională: „Ar însemna o înfrângere a generației noastre, de antrenori tineri” + Se vede selecționer peste 15-20 de ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
razar99
razar99  •  15 Octombrie 2020, 23:53

da, da Gigi si nea Cornel au complotat cu Islanda..Norvegia si Austria..

1250984458283448
Catalin Amariei  •  15 Octombrie 2020, 21:22

Tatarusanu-Camora, Chiriches, Burca, Vladoiu-Cicaldau, Gardos(Tanase) Budescu(Éric) -Coman, Alibec(Puscas) , Denis Man cu precizarea ça Vladoiu de la Craiova e pariul meu. Rezerve, Octavian Popescu, de la FCSB (alt pariu), cu asteptari mari de la Gardos ça mijlocas la inchidere, si cu alte rezerve de mare viitor Ianis Hagi, Mihaila. Astept alte propuneri

markksson
markksson  •  15 Octombrie 2020, 21:03
Postat de dan2010 pe 15 Octombrie 2020, 20:53

deci toata lumea trebuie sa sustina, unul fara experienta, fara scoala si impertinent pe deasupra. Unul care prefera sa faca spectacol in detrimentul rezultatelor? pai asta arata a antrenor de curtea scolii! Aduceti mai ceva serios!

De acord. De subliniat faptul ca Radoi nici macar nu face spectacol, doar "prefera sa faca spectacol". Nu e DECAT PRAF IN OCHI, ca sa isi justifice lipsa rezultatelor. E foarte clar ca NU SE PRICEPE la antrenorat de nici o culoare.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează