FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Mesaj pentru Mirel Rădoi » Un fotbalist din Liga 1, cerut la echipa națională: „Jucător complet, merită să fie luat în calcul”

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 23:12 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 23:12

Nicolao Dumitru „Mitică” Cardoso (29 de ani) a adus victoria echipei sale, Gaz Metan Mediaș, în meciul cu UTA, scor 3-1.

Fotbalistul cu dublă cetățenie, italiană și română, a reușit o „dublă” de clasă, care i-a adus o serie de laude din partea lui Cornel Dinu. „Mister” îl descrie drept un fotbalist de atac complet și spune că ar trebui să fie luat în calcul pentru echipa națională a României.

Cornel Dinu: „Cardoso ar merita să fie luat în calcul”

„Cardoso mi se pare un jucător complet, de calitate fizică. La prima execuție are sânge rece, lasă să se ducă apărătorul sanie. Are multe calități: dribling, șut, calitate fizică și simț tactic. Dacă tot are cetățenie, eu zic că față de încercările de până acum, ar merita cel puțin să fie luat în calcul”, a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

Întrebat după meci despre posibilitatea de a evolua pentru echipa națională a României, Cardoso a spus: „Normal că mă gândesc. Poate n-a venit momentul, dar muncesc pentru asta”.

6 goluria înscris Cardoso în acest sezon de Liga 1, în 8 meciuri

Citește mai multe știri despre echipa națională:

VIDEO Florin Tănase, primul interviu după ce a revenit la națională: „Te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate”

Atacă Top 10 all-time! Tătărușanu îl poate egala pe Chivu chiar în meciul cu Irlanda de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gintonic
gintonic  •  10 Noiembrie 2020, 09:14

Cardoso Mitica a mai fost propus la nationala si anii trecuti. A avut evolutii constant bune, peste ceea ce joaca (si ... cand/daca joaca) actualii reprezentanti ai nationalei. Plus ca este un baiat de bun-simt, serios! Merita o sansa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează