FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Dumitru Dragomir a numit jucătorul care nu trebuie să lipsească de la națională: „Cine l-a îndepărtat nu se pricepe la fotbal! Vrem neapărat să-l distrugem”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 13:34 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 14:27

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că mijlocașul Octavian Popescu (19 ani) ar trebui convocat din nou la naționala României.

După un început slab de sezon, Tavi Popescu a avut evoluții tot mai bune, iar cu Rapid a fost printre cei mai buni de pe teren, marcând un gol și oferind un assist.

Dumitru Dragomir i-a găsit antrenor lui Gigi Becali: „Poate să fie o soluție! E băiat deștept”
FCSB
Dumitru Dragomir i-a găsit antrenor lui Gigi Becali: „Poate să fie o soluție! E băiat deștept”

Dumitru Dragomir îl cere pe Octavian Popescu la națională

Extrema roș-albastră are 5 prezențe sub „tricolor”, dar nu a fost convocat pentru meciurile cu Finlanda (1-1) și Bosnia (4-1), spre nemulțumirea lui Dumitru Dragomir.

„Tavi Popescu nu ar trebui să lipsească de la echipa națională. Să fie foarte clar! Cei care l-au împins afară de la echipa națională nu se pricep la fotbal. Un talent deosebit avem și noi și pe ăla îl făcusem să se lase de fotbal. 

Când e lăsat în pace și face ce știe, iese în evidență. E jucător talentat, de mare viitor. Băi fraților, nu are nici 20 de ani și vrem neapărat să-l distrugem și pe ăsta”, a spus Dragomir la ProArena.

Sfat pentru Edi Iordănescu

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus și ce tip de jucători crede că ar trebui Edi Iordănescu să convoace.

„Iordănescu trebuie să facă o echipă competitivă. Să se consulte cu tatăl său și să găsească o formulă cu jucători care să alegerge, care să nu facă sub 11 kilometri pe meci. 

Cine face sub 11 kilometri, nu are ce să caute la echipă. Chiar și fundașii trebuie să alerge cel puțin 10 kilometri”, a adăugat Dragomir.

VIDEO Hagi visează cu ochii deschiși la un nou titlu de campioană: „Farul are cel mai bun manager, dar jucătorii îl fac mare!"

Citește și:

Gabi Tamaș a depus o plângere penală împotriva lui Nicolae Constantin » Ce scrie în document

Povești de pe Stadionul Dragostei, primul din România cu nocturnă » Interviu cu Dan Roman, fost atacant la Gaz Metan, CFR Cluj și Botoșani, care acum antrenează revelația Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  08 Noiembrie 2022, 16:04

Adica el nu e in stare sa se afirme si sa marcheze goluri la el la club, cu aparari de nivelul Ligii 1... sa-l luam la Nationala sa ce? Sa-l facem de ras?

81mada
81mada  •  08 Noiembrie 2022, 14:57

Ieri nu era bun, azi e bun, vedem maine ce va fi! Mitica se contrazice incontinuu in declaratii si presa tot il baga in seama!

vasileroaita
vasileroaita  •  08 Noiembrie 2022, 14:45

Nea Mitică, ai comision la afacere?! Ce să caute *** la Națională?!? Nu e în stare să care sacul cu mingi sau sacoșă cu apă minerală!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează