FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dumitru Dragomir spune că n-a luat renta viageră de la Federație: "Dacă într-adevăr au fost făcute plăți în numele meu e foarte grav, a luat banii altcineva!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 09:40

GSP a publicat azi detalii din contabilitatea FRF, din care reiese că mai mulți oameni de fotbal ar încasa rente viagere.

Văzându-se pe listă, Dumitru Dragomir a contactat redacția Gazetei și a declarat că el nu a încasat această rentă până acum.

"Nu am luat nici un ban din aceștia, în nici o lună, niciodată!

Dacă într-adevăr au fost făcute plăți în numele meu e foarte grav, a luat banii altcineva", a declarat Dragomir pentru GSP.ro

cine e pe lista rentelor frf

Documentele din contabilitatea FRF obținute de GSP dezvăluie către ce oameni de fotbal trimite bani Federația.

Pe statele de plată ale FRF, persoană juridică de drept privat și utilitate publică, apare fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, personaj atacat constant de Răzvan Burleanu pentru "mandatele sale toxice din fruntea Ligii profesioniste".  "Corleone", care de-a lungul anilor l-a atacat de multe ori pe șeful FRF,  ar încasa lunar 1.200 de lei cu titlu de rentă viageră.

Pe aceeași listă mai apar Romeo Stâncan, Ioan Martin, care primesc câte 800 lei, Corneliu Costinescu, Mircea Dridea, Nicolae Oaidă, Remus Câmpian, care încasează câte 1.000 lei, Cornel Dinu, Emeric Dembrovschi, Florin Halagian, Florea Ispir, Ion Igna, Lajos Sătmăreanu, Cornel Drăgușin, Ion Pârcălab, Iosif Vigu, Emeric Ienei și Emil Barbu Popescu, fiecare primind câte 1.200 lei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
169060557063831
Stefan Anghel  •  15 Aprilie 2018, 15:37

mitica dragomir geniul cenusiu al imperiului militienesc nu avea salariu de la liga ! chiar nu avea !!! vine tristi *** si ii spune:" ma nae mitica,n-ai salar,dar ai hoteluri si cladiri de birouri ,bate la ochi....si ce propui ma tristi,sa iau salariu acum la batranetze ? am totusi o varsta ! bine ,ma nea mitica,noi ne facem ca iti dam 30.000 de euro pe luna,tu te faci ca ii iei si mi-i lasi mie sa investesc in pensii alimentare....zis si facut,nea mtica a intrat in legalitate,iar tristi a scapat de datorii trecand in ilegalitate....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  15 Aprilie 2018, 15:15
Postat de Mecanicacd Srl pe 15 Aprilie 2018, 12:32

kingdon ,banii pentru CORNEL DINU vin din revanzarea vestelor predate de fecesebei ,platite de imparatul luminii a carui sluga esti.

CORNEL DINU nu mananca...el filozofeaza...traieste cu lumina si idei luate de la gurru tristi ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  15 Aprilie 2018, 12:32

kingdon ,banii pentru CORNEL DINU vin din revanzarea vestelor predate de fecesebei ,platite de imparatul luminii a carui sluga esti.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează