FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARŢI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

După succesul din Turcia, ”tricolorii” invită fanii să creeze o atmosferă incendiară cu Olanda: "Haideţi împreună la Rio!"

"Tricolorii" visează să repete meleul bucuriei la București, marți, în fața propriilor suporteri

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 10:01

”Aveam nevoie de victorie şi-o dedicăm românilor. Cred că sînt mîndri de noi, aşa cum vrem să fie şi marţi, după meciul cu Olanda”, spune Marica.

Gata, meciul cu Turcia este deja istorie, oricît de frumoasă a fost victoria! Urmează Olanda, marţi seară, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1. Iar elevii lui Piţurcă i-au îmbiat pe suporterii "naţionalei" să creeze o atmosferă electrizantă în timpul confruntării cu batavii.

"Aveam nevoie de victorie şi-o dedicăm românilor. Cred că sînt mîndri de noi, aşa cum vrem să fie şi marţi, după meciul cu Olanda. Un stadion plin pe Naţional Arena, cu suporteri pătimaşi, ne-ar da o mai mare forţă marţi seară", a declarat Marica.

"Ne gîndim deja la Mondial"
"Sperăm să mai aducem 3 puncte cu Olanda şi aşteptăm o mare de oameni la Bucureşti, la următorul meci. Este şi mai motivant cînd joci în faţa unui stadion plin, la tine acasă, cu proprii fani care să te împingă de la spate. Rio, Brazilia? Ne gîndim cu toţii la Mondial, sperăm foarte mult în calificare", a afirmat şi Mutu. "Dacă batem Olanda, ne gîndim serios la locul 1. Vrem un stadion arhiplin. Plecăm cu gîndul că putem învinge marţi", a conchis Torje.

Tichete doar la VIP
Mai sînt bilete doar la zonele VIP pentru meciul meciurilor România - Olanda, dar se estimează că sînt şanse foarte mari să fie doborît recordul de asistenţă de pe Naţional Arena, de 52.837 de spectatori, la o partidă a "tricolorilor", cu Franţa (0-0).

Vin căluşarii cu Olanda!
Sponsorul "naţionalei", Timişoreana, pregăteşte un moment inedit la partida de marţi seară, cu batavii: în premieră pe un stadion de fotbal din România, un grup artistic va reproduce dansul "Căluşarilor" înaintea partidei România-Olanda, de pe Arena Naţională! Începînd cu această campanie de calificare la CM 2014, înaintea tuturor partidelor "tricolorilor" de acasă se aud acordurile melodiei "Ciuleandra", interpretată de Maria Tănase, tot o idee a sponsorului.

"Am luat o opţiune serioasă de calificare la Istanbul, se vede deja Campionatul Mondial, dar mai e mult pînă departe. Cu Olanda avem mare nevoie de fani!" ( Gicu Grozav, atacant România)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
tigruzzu
tigruzzu  •  15 Octombrie 2012, 01:15

Ce Rio, mă? Ați căpiat? Poate ați uitat în euforia voastră că SUNTEM PE LOCUL 2!!! Faceți un simplu calcul matematic și veți vedea că până la Rio (și de ce nu Sao Paolo sau Porto Alegre sau Belo Horizonte???) mai trebuie: 1.să batem marți Olanda !, 2. să remizăm cu ea afară !, 3. să batem Ungaria acasă, 4. să remizăm cu ea afară, 5. să batem Turcia la București. Altfel, terminăm pe locul 2 și intrăm la baraj! Și cine ne poate aștepta acolo? Capii de serie!!! Că noi n-avem cum să mai fim. Și care pot fi ei? CROAȚIA sau SERBIA (ați uitat de 0:5?), DANEMARCA (cu un alt Urs Maier?), PORTUGALIA (egala Spaniei la Euro-2012), FRANȚA sau SPANIA (avem vreo șansă?) DUPĂ UN MECI SE ȘI VEDE RI

spivak
spivak  •  14 Octombrie 2012, 14:07

Bieţii olandezi, n-au mai fost în viaţa lor pe un stadion ca al nostru! Se vor îngrozi de atmosfera copleşitoare, sutele de mii de glasuri rromineşti îi vor strivi moral! Sunt nişte mărunţi provinciali ai fotbalului, obişnuiţi să joace pe stadioanele lor micuţe din provincia lor europeană. Vai de capul lor! O să facă pe ei de frică! Le dăm 5 şi pac-pac! suntem la Rio!

badeadorian
badeadorian  •  14 Octombrie 2012, 13:16
Postat de samertx pe 14 Octombrie 2012, 11:59

Măi, dar parcă sunteți făcuți după chipul și asemănarea lui B. .... n-aveți pic de canini. Vă smiorcăiți ca ăia născuți la 7 luni. Batem și Olanda!

:)))) eu m-am nascut prematur la 6 luni si 3 saptamani ca asa a vrut "nenea RH" , aveam 1500 de grame . Acum am 0,1 tone :)))) ... si nu ma smiorcai . :))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează