FOTBAL  »  NATIONALA  »  TELEVIZARE

Echipa națională de tineret se mută de la PRO TV! Cine va transmite meciurile tinerilor „tricolori”

România U21 s-a calificat la EURO 2021 după 1-1 cu Danemarca U21 // foto: Imago
România U21 s-a calificat la EURO 2021 după 1-1 cu Danemarca U21 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 14:51 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 15:31

Televiziunea Română a anunțat faptul că va transmite meciurile echipei naționale U21 din preliminariile de calificare la EURO 2023.

  • Meciurile României de la EURO U21 2021 vor fi transmise tot de TVR

Reprezentativa U21 a României s-a calificat la un nou turneu final, EURO 2021, după o campanie de calificări bună sub comanda lui Mirel Rădoi și, ulterior, Adrian Mutu. Meciurile din campania tocmai încheiată au fost transmise de trustul PRO (PRO TV și PRO X), însă partidele din următoarea campanie de calificare își vor schimba gazda TV.

Cele 10 meciuri care vor avea loc în perioada 2021-2022 vor fi transmise atât în România cât și în Republica Moldova de TVR, care a deținut drepturile pentru meciurile tinerilor „tricolori” de la turneul final de anul trecut, când România a ajuns în semifinale.

UEFA a publicat urnele tragerii la sorți pentru Euro 2021 » Când își vor afla elevii lui Adrian Mutu adversarii

Răzvan Burleanu: „Ne dorim să retrăim emoția din vara lui 2019”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat pe baza parteneriatului încheiat între TVR și Federație: „Echipa națională revine la Televiziunea Română într-un moment în care urmează un turneu final european, al doilea consecutiv pentru naționala Under 21. Ne dorim cu toții să retrăim cât mai curând emoția din vara lui 2019, când, și datorită postului național, toată România a fost cu ochii pe prestația jucătorilor noștri de la Campionatul European.

Cele mai importante momente ale echipei naționale din istorie au putut fi urmărite la TVR și sperăm cu toți să avem parte în continuare de cât mai multe astfel de evenimente. Mai mult decât atât, naționala Under 21 va putea fi urmărită acum și în Republica Moldova, acolo de unde tricolorii au primit multe mesaje de încurajare în Peluza Tricoloră înainte de duelul cu Danemarca”.

Este normal ca echipa națională a României să fie văzută la televiziunea publică, singura cu acoperire de aproape 100% și care oferă semnalul gratuit cetățenilor români 
- Doina Gradea, președinte-director general TVR

VIDEO. România U21 - Danemarca U21 1-1 // Surpriză pentru Adrian Mutu în timpul conferinței de presă!

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Ianis Hagi, mesaj pentru contestatari: „Nimic nu mă doboară mental!” » Ce spune despre calificarea la Euro 2021

Gică Popescu, mesaj jignitor pentru cei care au criticat naționala U21: „Trebuie să fii tâmpit! Nu mai pot, sunt sătul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1029620564207278
Marian Cristian Oprea  •  23 Noiembrie 2020, 20:36

yuhuuuuuuu

parpalache
parpalache  •  23 Noiembrie 2020, 19:40

Uff!am scapat de mironica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează