FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

VIDEO Edi Iordănescu, replică pentru Dinu și MM Stoica: „Nu vreau să se termine conferința fără să am și eu o remarcă”

Edi Iordănescu / foto: Raed Krishan
Edi Iordănescu / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 20:01 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 10:08

Edi Iordănescu, selecționerul primei reprezentative, a susținut, duminică seara, conferința de presă premergătoare duelului de foc cu Elveția, din preliminariile EURO 2024. Spre finalul întâlnirii cu jurnaliștii, tehnicianul a insistat să le răspundă oamenilor de fotbal care l-au criticat în ultimele zile pe George Pușcaș, Mihai Stoica, fostul său colaborator de la FCSB, numărându-se printre contestatarii atacantului

  • Reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan sunt corespondenții GSP la Lucerna (Elveția) și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul Elveția - România din preliminariile EURO 2024.

Edi Iordănescu a sărit în apărarea fotbalistului său, prezentând reușitele pe care vârful de la Genoa le-a avut în duelul cu fundașii kosovarilor. Selecționerul consideră că valul de critici la adresa lui Pușcaș e complet nejustificat.

Edi Iordănescu a luat cuvântul în finalul conferinței și le-a bătut obrazul celor care l-au criticat pe Pușcaș

„Aș vrea, totuși, dacă-mi permiteți... Nu vreau să se termine conferința fără să am și eu o remarcă despre George Pușcaș. Cu permisiunea dumneavoastră, nu sunt deloc de acord cu ce au discutat în spațiul public anumite voci

Știu să respect, știu să respect opinii, sunt conștient că sunt foarte mulți oameni, de la analiști până la antrenori, conducători și oameni dintre jurnaliști care urmăresc fotbalul și au expertiză, dar, din punctul meu de vedere, George a făcut un joc bun, a depus foarte mult efort, a contat foarte mult în economia jocului nostru, a fost jucătorul care tot timpul a fost în inferioritate numerică în raport cu fundașii centrali adverși, care au un nivel înalt, după cum știm.

S-a luptat, a fost în multe momente cu spatele la poartă, pentru că așa a cerut-o jocul. A încercat să țină de mingi, să ne ofere timp să împingem liniile și chiar ne-a ajutat să împingem centrul de greutate, pentru că în foarte multe momente pierdeam foarte mult teren.

George n-a făcut un joc estetic, n-a avut realizări clare, adică asisst sau gol marcat, dar a fost foarte important în economia jocului, s-a pus în slujba echipei și e păcat să punem la zid jucători care au avut o atitudine foarte bună, așa cum e cazul lui”, a spus selecționerul primei reprezentative, în cadrul conferinței de presă de la Lucerna. 

Laudă sau ironie? Shaqiri la conferință: „Cum îl cheamă? Așa, Pușcaș! Un nume celebru, nu? N-are nevoie de prea multe ocazii ca să dea gol”
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Laudă sau ironie? Shaqiri la conferință: „Cum îl cheamă? Așa, Pușcaș! Un nume celebru, nu? N-are nevoie de prea multe ocazii ca să dea gol”

Mihai Stoica izbucnise imediat după Kosovo - România: „Ce caută Pușcaș în națională?”

Imediat după Kosovo - România 0-0, Mihai Stoica l-a criticat vehement pe George Pușcaș.

Oficialul de la FCSB nu l-a menajat pe vârful de 27 de ani, considerând că decizia lui Edi Iordănescu de a-l titulariza a fost profund eronată. „A fost capăt de linie, ne-a exasperat până spre finalul meciului”, a „tunat” MM la adresa fotbalistului schimbat cu Alibec în minutul 86.

„Sunt nişte chestii pe care nu le înţeleg. Ce caută băiatul ăsta la naţională, ce caută la meciul ăsta, ce a căutat? A fost capăt de linie! De ce nu a intrat Alibec la meciul ăsta mai repede? Ce a căutat Puşcaş să ne exaspereze până spre finalul meciului? 

Ce vrem de la băiatul ăsta? Serios... Puşcaş nu dă nimic. Mă, nimic, nimic! A câştigat un duel tot meciul sau poate am văzut eu alt meci.

Oameni buni, împotriva acestei echipe (n.r. - Kosovo) a marcat Andorra! Avem cea mai slabă grupă din istoria partcipării României, nici la Cupa Balcanică nu găseai aşa ceva. Puşcaş e jucător de ligi inferioare, unde nici măcar nu joacă. Bine că a funcţionat VAR pe amărăciunea aia de stadion”, a exclamat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Între timp, MM Stoica și-a mai domolit tonul: „M-am calmat, nu mai sunt așa nervos ca ieri. Abia aştept să facă un meci bun şi să zic «M-ai învins», cum i-a spus Eugen Barbu lui Rodion Cămătaru pe vremuri”, a declarat Mihai Stoica în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1.

Cornel Dinu: „După nume, Pușcaș e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal”

Alt contestatar de-ai lui Pușcaș a fost legenda dinamovistă Cornel Dinu. La GSP Live, „Mister” a pus tunurile pe acesta: 

„Eu am o părere rezervată în ceea ce îl privește pe Pușcaș, care și după nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal. Pe un atacant trebuie să scrie gol. Din acest punct de vedere, Pușcaș a contribuit foarte puțin în ultimii ani la echipa națională”, a declarat Cornel Dinu, în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină.

VIDEO. Trimisul GSP Costin Ștucan transmite ultimele informații din Elveția:

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Laudă sau ironie? Shaqiri la conferință: „Cum îl cheamă? Așa, Pușcaș! Un nume celebru, nu? N-are nevoie de prea multe ocazii ca să dea gol”

VIDEO Remarcatul lui Costel Gâlcă din naționala României: „Va fi un jucător important în viitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
mafa
mafa  •  20 Iunie 2023, 13:14
Postat de emil1986 pe 20 Iunie 2023, 10:37

Mai ai frati? :))

Am , nu ca tine !!... i-ai onorat sa nu te ajunga in imbecilitate.

emil1986
emil1986  •  20 Iunie 2023, 10:37
Postat de mafa pe 19 Iunie 2023, 22:33

Iar te bagi in seama 10sbist mic !!...

Mai ai frati? :))

mafa
mafa  •  19 Iunie 2023, 22:33
Postat de emil1986 pe 19 Iunie 2023, 06:09

*** Naționala Kosovo e peste noi la ora actuală din punct de vedere al valorii jucătorilor. Uită-te unde joaca kosovarii și unde ai noștri.

Iar te bagi in seama 10sbist mic !!...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează